Custom Made "PASIDARYK pats" Mini Retro Žalvaris Sandarinimo Vaško Antspaudas Stamp Klasikinis Sandarinimo Vaško Antspaudas Metalo Rankena 2 Skirtingų Spalvų Dropshipping

Custom Made "PASIDARYK pats" Mini Retro Žalvaris Sandarinimo Vaško Antspaudas Stamp Klasikinis Sandarinimo Vaško Antspaudas Metalo Rankena 2 Skirtingų Spalvų Dropshipping

p61107

Nauja

Yra sandėlyje

€3.02 €2.24
Vnt.

Žymos: tinkinti punch antspaudas, kamon vaško antspaudas, įspausti antspaudas, custome made vaško antspaudas stamp, antspaudas mediniai, logotipą antspaudas, logotipas antspaudas, vaško antspaudas regal, antspaudas stamp, custom gumos antspaudas.

Funkcijos: 1. Gaminys leidžia jūsų vaško antspaudas dirbti daug lengviau, kaip sandarinimo vokus ir pašto ženklus.

2. Jis gali būti prijungtas prie asorti vario vadovai, antspaudai, "PASIDARYK pats" modelius norite.

3. Metalo rankenos yra tvirti ir ilgaamžiai.

Parametrai:

1. Dydis: (vidut.) Ilgis: 9.5 cm/3.74 į;

2. Medžiaga: metalas

3. Naudojimas: gali būti prijungtas prie sandarinimo vašku šaukštas, vadovas, antspaudas ir kt.

Pakavimo sąrašas:

1 X Sandarinimo Vašku Retro Metalo Rankenos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai