17cm Anime One Piece Statulėlės Enel Brook Eustass Vaikas Buggy Klounas Veiksmų Skaičius, Animacinį Personažą Modelis Žaislų Kolekcija Dovana

17cm Anime One Piece Statulėlės Enel Brook Eustass Vaikas Buggy Klounas Veiksmų Skaičius, Animacinį Personažą Modelis Žaislų Kolekcija Dovana

p61902

Nauja

Yra sandėlyje

€14.72 €7.65
Vnt.

Žymos: portgas d ace marškinėliai, enel vienas gabalas, figurin vienas gabalas, galaxy sm a500f, eustass kid one piece, hdmi ic mikroschemoje, moria vienas gabalas, figure eustass kid, 100 pav anime, bamperis xbox vienas.

Kaip anime gerbėjai,mes esame labai laimingi, kad būtų galima užsiimti profesijas, susijusias su mūsų interesus.Mes esame taip pat įsipareigoję nuolat gerinti ir tobulinti gamybos procesą,taip pat sustiprinti kokybės kontrolės procesą.

Mūsų nuotraukos yra paimtos iš realaus šūviai.Kai kurie produktai gali šiek tiek skirtis dėl šviesos ir chromatines aberacijas klausimus.tačiau jie neturi įtakos surinkimo arba žaisti.

Jei turite kokių nors klausimų,galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo konsultantas.Galiausiai,tikiuosi, kad gerai jums produktų.Meilė iš Kinijos.

Produkto: Veiksmas duomenys

Specifikacija: 15CM

Naudojimas: gatavo produkto

Medžiaga: PVC

Pakavimo metodas: supakuota / Ne lauke

Spalva dėžutės dydis: 19*12*12cm

Pagaminta Kinijoje

Animacinių filmų animacija tipas: Enel Brook Eustass Vaikas Buggy Klounas

Spalva: spalvotas

Tinka nuo 3 metų ir daugiau

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai