6LED naujas Saulės energija Varomas Garso Signalo Lemputė Mirksi LED Šviesos Apsaugos Signalizacijos Sistemos namams Villa Ūkio Hacienda Buto Lauko

6LED naujas Saulės energija Varomas Garso Signalo Lemputė Mirksi LED Šviesos Apsaugos Signalizacijos Sistemos namams Villa Ūkio Hacienda Buto Lauko

p62129

Nauja

Yra sandėlyje

€18.38 €11.03
Vnt.

Žymos: gyvūnų lempos juoda, šuo atstumti, led saulės statymai, saulės led mirksi, balkonas šalis, led saulės, šviesos, lauko, sodo gyvūnai, atbaidyti ultragarsu, saulės gyvūnų repeller darbo, celling lempos gyvūnų, gyvūnų atstumti.

Aprašymas:

Saulės skydelis: 5V80mAh polikristaliniai saulės skydelis

LED: 6 mirksi raudonas Led

Pareigos: Dienos režimas (24 valandų indukcijos garso ir šviesos signalizacijos + diena "flash" silent alarm mode + naktinis režimas (ne dienos indukcijos, tamsiai jutikliai, garso ir šviesos signalizacija + tyli naktis "flash" aliarmo režime)

Medžiaga: ABS

Apmokėjimo būdas: saulės baterija

Įkrovimo laikas: 6-8 valandos (šviesos intensyvumas turės įtakos įkrovimo efektyvumas skirtingų sezonų metu.)

Darbo laikas: Indukcija apie 45 sekundes, garso ir šviesos signalizacija yra daugiau nei 300 kartų, o įkrovimo gali dirbti apie 30 dienų.

Signalo garsas: 110 decibelų

Baterija: polimerinė ličio baterija 3.7 V/400mA su antkainį ir per iškrovos apsauga

Indukcijos atstumas / kampas: 5-8 metrų (įtakos aplinkos temperatūra), režimu, tendencija yra 110 laipsnių

Sertifikavimas: CE, ROHS

Ypatybė:

Garsiai Sirena & Platus Judesio Jutiklis: 5-8 metrų jutikliai atstumu,aptikimo kampas 110°, 110db signalizacija ir 6LED šviesus 1000m matomas flash šviesos.Jis gali apsaugoti savo ūkį nuo vagis patekti.

4 Režimai Pareigos: 124 valandų su "flash" ir alarm224 valandų su "flash", tačiau be alarm312 valandų su "flash" ir alarm412hours su "flash", tačiau be signalizacijos

Energijos Taupymo ir Darbas-Ilgas: 6-8 valandų saulės įkrovos (intensyvumas priežiūros įvairių sezonų, turės įtakos įkrovimo efektyvumas) gali dirbti 30 dienų, vieno įkrovimo.

Lengva įdiegti & Vandeniui: Signalizacijos lemputė yra su IP65 vandeniui ir varžtą, montavimas.Jis gali būti naudojamas bet lauko aplinkos ir tinka bet kokiu oru.

Plačiai naudojimas: laidinis ragas yra tinkamas saugos gyvenamasis namas,ūkio,vilos, viešbučiai,rinkos,vežti namo ir kitose vietose, kur reikalaujama, apsaugos signalizacija.

Pakavimo sąrašas

Pakuotė:

1* Signalas Šviesa

Dropshipping yra labai palankiai,Nr. faktūra ar reklaminės medžiagos, įtrauktos

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai