Mielas Gyvūnų Siuvinėjimo Lopai Drabužių Parches Ropa Termoadhesiv Bordados Pleistras Thermocollant Toppe Vestiti Ecusson Coudre

Mielas Gyvūnų Siuvinėjimo Lopai Drabužių Parches Ropa Termoadhesiv Bordados Pleistras Thermocollant Toppe Vestiti Ecusson Coudre

p62357

Nauja

Yra sandėlyje

€1.40 €1.13
Vnt.

Žymos: yz450f droselio cnc.

Mielas gyvūnų siuvinėjimo etiketės, rafinuotas kūrinys, aišku, modelius, rankomis skintos, gali būti išlyginti arba rankomis siuvami, klijai yra karšto lydalo klijai, galite naudoti pleistrą klijuoti pasta, papuošti mobilieji telefonai, drabužiai, krepšiai, ir t. t.

Pleistrai yra naudojama papuošti elementus, kad reikia būti išvalytos.Rekomenduojama siūti ir sustiprinti juos apsaugoti juos nuo kritimo iš po plovimo.

Dėl įtakoja fotografavimo šviesos, ten gali būti nežymūs spalvų skirtumai, ir įvairių ekranus gali pamatyti skirtingų spalvų.

Matmenys yra išmatuotas rankiniu būdu, ir ten bus šiek tiek klaidų.Ačiū už jūsų supratimą.

Kaip geležies medžiaga lipdukai

1. Įdėti audiniu vietoje, norite klijuoti pirmą kartą.Pusėje su karšto lydalo klijai yra pritvirtinti prie drabužių (klijai negali būti pašalintas).Įkaitinkite geležies.Klijuoti fiksuotoje padėtyje.Taip pat galite naudoti adatą, siūlų nustatyti audinio lopo poziciją prieš lyginimo išvengti audinio lopo iš keičiasi. 2. Savo ruožtu audinio pleistras su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų) vietoje ir geležies iš atvirkštinės pusės 30-60 sekundžių užtikrinti, kad klijai ištirpsta ir audiniu pleistras yra tvirtai pritvirtintas prie drabužių (arba kitų tekstilės medžiagų). 3. Galiausiai, geležies iš priekio 1-2 minutes.Daugiausia geležies, kraštų ir kampų audinys, siekiant užtikrinti, kad paviršius yra lygus ir glotnus, ir ji yra puikiai integruota su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų).

Pastabos

Medžiaga lipdukus su blizgučiai, karoliukai, cirkonio, šilko gėlės, vilnos kamuoliukus, ir audinio, lipdukai, siuvinėta su metaliniais siūlais turėtų būti išlyginti iš pusėje pirmas, ir kampai medžiaga turėtų būti neapdailintais kraštais iš priekio, ir iš po audinio etiketės yra tvirtai pritvirtintas.Kad nebūtų pažeisti blizgančiais arba kiti papuošalai ant priekio.Drabužiai (arba kitų tekstilės medžiagų), turėtų būti laikomi sausai.Nepurkšti lygintuvu skudurėliu arba drabužius, kai lyginimas.Po lyginimo audinys pleistras gali būti glaudžiai derinamas su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų) ilgą laiką.Jei audinys pleistras atsiklijuoja po tam tikro laiko, ar po plovimo, tai reiškia, kad geležies temperatūra yra per žema, per lyginimo, arba lyginimo laikas yra per trumpas, galite pakartoti originalus operacija ir geležies audinio lopo iš naujo.

Draugiškas priminimas

Atkreipkite dėmesį, į parduotuvę, jums patenkinamas produktų, rinkti produktų jums patinka, ir siųsti gražių dovanų po užsakymo.Ne daug iki pabaigos.Tikimės, kad tarnauti jums.linkiu jums laimingo gyvenimo!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai