Hakuna Matata Liūtas Karalius Moteris, Vasaros Suknelė Kawaii Juokinga Suknelės Moterims korėjos Mados Moteris Suknelės Droshipping Moters Drabužius 90s

Hakuna Matata Liūtas Karalius Moteris, Vasaros Suknelė Kawaii Juokinga Suknelės Moterims korėjos Mados Moteris Suknelės Droshipping Moters Drabužius 90s

p62534

Nauja

Yra sandėlyje

€12.51 €5.88
Vnt.

Žymos: pietų korėjos mados drabužiai, krepšys peliukas, Disney, suknelė mickey moterims, suknelė peliukas, berniukas peliukas, vasaros tote, krepšys medis, disney suknelė moteris, Burka.

1.Prašome atkreipti dėmesį, kad užpildyti savo de tailed pristatymo adresą, kontaktinius duomenis, ir ZIP, kitais atvejais prekės gali negaliu sėkmingai pristatymo. 2.prekės bus išsiųstos per 1 - 3days gavus mokėjimą. 3. Paprastai ,elementą pristatymas per China Post&a mp;n bsp;oro paštu.reikia ir tai trunka apie 20-30days į savo šalį, Jei jūs negalite laukti, kad ilgai, prašome pasirinkti kitų laivybos būdų, kaip EMS/ FedEx/ UPS/ DHL.

1. Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai gerų ryšių .

2. Kai perkate, prašome nepalikite neigiamas ; ;arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 45 dienas, nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

3. Dėl laiko skirtumo, mes negali būti galėtų atsakyti į pranešimą laiko.Po matote savo pranešimą, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau

Paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, nebus išspręsti visas problemas.Prašome pabandyti susisiekti su mumis prieš pateikiant vertinimo išspręsti problemą geriau!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai