Akrilo Siuvimo Valdovas Dvigubai Apvalaus, Trikampio Modeliavimo Kratinys Valdovas Piešimo Valdovas Round Square Pentagono Šešiakampis "PASIDARYK pats" Šabloną

Akrilo Siuvimo Valdovas Dvigubai Apvalaus, Trikampio Modeliavimo Kratinys Valdovas Piešimo Valdovas Round Square Pentagono Šešiakampis "PASIDARYK pats" Šabloną

p62564

Nauja

Yra sandėlyje

€3.10 €2.83
Vnt.

Žymos: apskritimo formą, kratinys valdovas rinkinys, quilting kratinys valdovai, už kratinys valdovas, pritaikyti, antklodė šabloną, melžimo quilting šabloną, plastic protractor, pensų siuvimo modelius, quilting šabloną.

Savybės:

Akrilo Medžiaga: Pagaminti iš akrilo, jis pasižymi gera tvirtumą ir ilgaamžiškumą.Storis: 2mm.Padalinys: metrinių vienetas.Paketą sudaro: 1 x Siuvimo Valdovas.Unikalus Dizainas: dizaino, įvairių formų, naudojantiems mažo dydžio ir didelio dydžio ryšys yra patenkinti įvairių kratinys poreikius yra 3mm, 5mm ir 7mm siūlės leidimų.Matavimai yra įspaustas ant paviršiaus ir leidžia tiksliai pjauti bet kokiu kampu.Unikalią multi-tikslumo skalės konstrukcija leidžia siuvimo valdovas lengva naudoti.Nuostabus Priemonės: Visais kampais vertikaliai veidrodinį, kad tai lengva kairės ir dešinės rankomis žmonės naudoti valdovas veiksmingai.Labai įrankius, dizaineriai, pattern maker, siuvėja ir pritaikyti.Platus Panaudojimas: siuvimo liniuotė skirta siuvimo modeliai, mezgimo, siūlė pašalpą, kratinys, matavimo, piešimo, pjovimo ir kt.drabužių ar audinių.Tinka Kartų: siuvimo valdovas yra naudojami quilting, siuvimo, matavimo, tapybos ir amatų rūmai.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip pjovimo liniuotė su klasikinis žiedas pasukimo cutter.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: akrilas

Spalva: balta

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kratinys Valdovas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai