Natūralus Akmuo Kristalas 7 Čakra Turas Gyvybės Medis Pakabukas Turėtojas Klavišą Krepšiai Priedai Keychains Automobilio Raktas Moterų Žiedas Ranka

Natūralus Akmuo Kristalas 7 Čakra Turas Gyvybės Medis Pakabukas Turėtojas Klavišą Krepšiai Priedai Keychains Automobilio Raktas Moterų Žiedas Ranka

p62884

Nauja

Yra sandėlyje

€1.40 €0.82
Vnt.

Žymos: kvarcas, medis, citrin medis, stiklo medis, feng shui medis, crystal laimingas medis, perlas medis, medis akmuo, crystal ornamentu, medis akmuo, "apple" crystal medis.

Kulka taškų:

1. Jie bus panašus, bet ne du yra lygiai tas pats.Kadangi ji yra rankinis matavimas, 2-3mm dydžio keitimas yra laikomas normaliu.

2. Šie rankų darbo pakabukai yra pagaminti iš rolling stones, suvynioti į medį forma, su metalo laidų, sudarančių šakų ir akmenų formavimas lapai.

3. Mes vadiname šie pakabučiai "Gyvenimo Medis" pakabučiai.Gyvybės medis yra universalus simbolis, už kurį pasisako įvairių tikėjimų ir kultūrų pasaulyje.Medžio gilias šaknis, stiprus korpusas, ir plinta filialai yra regimasis vienybės išraiška, augimo ir stiprybės.

4. Čakros akmenys yra geri gydymo.Jie kasdien naudojami subalansuoti čakras ir padidinti gydymo čakras.

5. Labai tinka kaip gimtadienis, Kalėdos, šventė, motinos diena, meditacija dovana draugei ar motinos; tinka paplūdimio šalims, laisvalaikio drabužiai ar kitomis progomis.

Aprašymai:

Medžiaga: Akmens Ir Vario

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Bendras ilgis: 15 CM, skersmuo gyvybės medis: 5CM

Pakuotė:

1*Pakabukas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai