360 Sukimosi Kabineto Organizatorius Saugojimo Prieskonių Gerti Kosmetikos Stalčiuko Nerūdijančio Plieno Patefonu Už Virtuvė, Vonios Kambarys, Saugojimo

360 Sukimosi Kabineto Organizatorius Saugojimo Prieskonių Gerti Kosmetikos Stalčiuko Nerūdijančio Plieno Patefonu Už Virtuvė, Vonios Kambarys, Saugojimo

p62994

Nauja

Yra sandėlyje

€9.47 €5.40
Vnt.

Žymos: mop siurblys, virtuvės skalbiniai saugojimas, elektrinis ratas, tingus berniukas, sofos, raundas stalčiuko, tingus susan lentelė, kosmetikos ekranas lentynos, sukasi aštrus stovo, vyriai vonios kambario spintos, lazy oaf.

Aprašymas:

1、Idealus Saugojimo Vietos: Į ratas, sandėliavimo dėžės yra praktinis saugojimo organizatorius, labai tinka saugoti arbatos maišeliai, cukrus, kava, druska, virtuvės prieskoniai, vaisiai, odos priežiūros produktai ir biuro sandėliavimo ir kt.

2、360° Rotacija: plastikinės sandėliavimo dėžutės gali būti pasukti 360°, ir jūs galite greitai patekti į ją tik su vienu rotacija.Šios rūšies sukasi talpinimo labai tinka daug kambarių šeimos, kad ji būtų švari ir tvarkinga.

3. Tuo pačiu metu, ji gali būti išardyti ir išvalyti.Glotnus paviršius nuvalomas švariu vandeniu.Atkreipkite dėmesį, kad tai nėra tinkama indaplovėms.

4、Aukštos kokybės Medžiagos: atnaujinamos ir sutirštės PET medžiaga, keliamoji be slėgio, galima išsaugoti daug įvairių daiktų, kurių viena pagrindinių, ir nebus grūsti.

5、Platus Naudojimas: Labai tinka kiekvienos vietos jūsų namuose ir biure, ir labai tinka virtuvė, vonios kambarys, rankdarbių kambarys, kambario, seminaras ar virtuvės ir pan.

Techniniai duomenys:

Dydis: S、M、L

medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Stilius: vieno sluoksnio, dvigubo sluoksnio, trijų sluoksnių

Pareigos: 360°pasukti

Tinka: saugoti virtuvės prieskonių, buteliai, konservuotų vaisių, gėrimų, odos priežiūros produktai, kosmetika ir kt.Laikyti jį švarus ir tvarkingas.

Pakuotė:

1*Nerūdijančio Plieno Sukimosi Spinta Saugykla

Pastabos:

1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai