Rocky Balboa Telefoną Atveju Xiaomi Redmi 4x 5 plius 6A, 7, 7A 8 mi8 8lite 9 pastaba 4 5 7 8 pro"

Rocky Balboa Telefoną Atveju Xiaomi Redmi 4x 5 plius 6A, 7, 7A 8 mi8 8lite 9 pastaba 4 5 7 8 pro"

p6391

Nauja

Yra sandėlyje

€3.36 €2.11
Vnt.

Žymos: atveju iphon x, 7 atveju iphon, csae xiomi redmi 9 pastaba, popsocket, dangtelyje esančio telefono, galintys xiaomi redmi 7 pastaba., lęšiai xiaomi redmi 2 pastaba, dulkių dangtelis xiaomi redmi 9 pastaba, 5g telefono dėklas, korpusas xiaomi redmi 9 pastaba rossi.

Kokybės produktų, turinčių mažiausią įmanomą kainą.

Mes esame įsikūrę didžiausių elektronikos rinkos Kinijoje.Mes turime unikalią geografinę privalumus ir klestėjimo užsienio prekybos.

GAMYKLOS KAINĄ!

Parduodame telefono atvejų, tiesiogiai iš mūsų pačių gamykloje Azijoje.Kuris yra, kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės, kad mes asmeniškai tikrinti kiekvienos prekės prieš siunčiant.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

Apie Logistiką

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimas,paprastai per 24 valandas ,išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas atsargiai,įsitikinkite, kad adresas teisingas ,taip, kad galite gauti sklypą .Tai yra labai labai svarbi ,nereikia pamiršti apie tai, kol jūs mokate !

3. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis.Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome praleisti keletą minučių parašykite mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų ,iš anksto dėkojame už jūsų paramą .

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Klientų Aptarnavimas yra mūsų No. 1 prioritetas.

1.Jei turite kokių nors Pasiūlymų ar klausimų, prašome susisiekti su mumis el. paštu

Visus pranešimus arba elektroninius laiškus bus atsakyta per 24 valandas (išskiria holiday & savaitgalį).

2.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą,prašome išsiųsti laišką ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai