LED Dual USB Įkroviklis Stotis Įkrovimo Dokas " Sony PS4 Playstation4 Valdytojas

LED Dual USB Įkroviklis Stotis Įkrovimo Dokas " Sony PS4 Playstation4 Valdytojas

p64003

Nauja

Yra sandėlyje

€13.10 €7.07
Vnt.

Žymos: gamepad ps5, gamepad ps4, dokas "nintendo" jungiklis, įkroviklis, telefonas, l1, r1, "android" arcade stick, palos, kontrolės beproti, ps4 antspaudas, vonios kibiras.

Trumpas Įvadas:

Specialiai sukurta PS4 rankena

Bazinė mėlyna LED šviesa

Du PS4 rankenos galima įkrauti vienu metu

Ji taip pat gali būti naudojami kaip rankena, seat, kai nėra įkrovimo

Elektros energijos tiekimo su PS4 priimančiosios

Įvestis: DC5V

Instrukcijos:

1, įdėkite kištuką produkto konfigūracijos įkrovimo line USB PS4 priimančiosios, ar įkišti į kompiuterį ir kitas standartines DC5V energijos adapteris, USB lizdas, krovimo linija MICRO male galvą į produktų apmokestinimo MICRO motinos viduje, pradėjo savo produkto tiekimą.

2. Įdiegti PS4 rankena antras režimą produktas, todėl, kad jos labai mažos sąsaja prijungtas prie įkrovimo lizdas produkto teisingą kelią, ir ji gali taip pat imti du PS4 rankenos vienu metu.Apmokėjimo groove produktas, jis gali žemėlapių įkrovimo valstybės rankena lemputė ir pamatyti krovimo lemputė rankenos, rodantis, kad produktas yra įkraunama baterija.

3. Į PS4 rankena yra visiškai įkrauta, įkrovos indikatoriaus lemputė rankenos pasirodo, kad nėra jokios šviesos kartografijos įkrovimo grioveliais, nurodant, kad rankena yra pilnas.

4. Į PS4 rankena gali kontroliuoti įkrovimo būklę savo, ir baterija neima automatiškai pildant, ir automatiškai išsijungti po pildymo.

Pastabos:

1. Įvesties elektros energijos tiekimas privalo būti stabilus DC5V standartinė įtampa; įkraunant su viena rankena, išvestis-srovės elektros energijos tiekimo sistema turi būti didesnis nei 500mA.Kraunant su dviem rankenomis, tuo pačiu metu, išėjimo srovė turi būti didesnė nei 1000 ma.

2. Jei produktas yra sugadintas, prašome nebenaudoti ir siųsti profesionalių darbuotojų pataisyti.

3. Jei turite vandens, prašome tai padaryti sausu būdu ir nėra saulės.

4. Nėra nuvalykite produktą su cheminių reagentų.

5. Dont nulio produktą su aštriais daiktais.

Pakuotė:

1 x Įkroviklis

1 x USB

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai