Žiedas Toss Žaidimas,Vaikams, Suaugusiems, Medinių Mesti Žaidimą,Nešiojamą Žaidimų Namo Barų Geriamojo Uolėtas Žaislai, Žaidimai

Žiedas Toss Žaidimas,Vaikams, Suaugusiems, Medinių Mesti Žaidimą,Nešiojamą Žaidimų Namo Barų Geriamojo Uolėtas Žaislai, Žaidimai

p64233

Nauja

Yra sandėlyje

€8.18 €4.74
Vnt.

Žymos: gimtadienio pinata, varpa, hallowen, dick plastiko, kaimiškas dekoras, dick juokinga, dildo plastiko, antrankiai, vištides, dick žaidimas.

Aprašymas:

Modernus ir Paprastos Konstrukcijos - Šviežiai šlifuota arba nešlifuota, sujungta ekranas, natūralus dizainas, medienos.Atrodo puikiai barai, alaus daryklos, kiemuose arba jūsų namuose.

Rankų darbo - Kiekviena medienos gabalas yra kruopščiai paruošta ir visiškai unikalus.Mazgų, su grioveliais ir įtraukos medienos yra tai, kas suteikia mūsų produktas uolėtas atrodo.

Addicting Įdomus - Greitas interaktyvus žaidimas, kuris nukelia į tradicinių žiedas lobizmas ir kelia jums toe-to-toe su kito žaidėjo būkite pirmas žemės žiedą.

Pareikšti Šalis Imtis KABLIAI!su jumis į jūsų tailgates, paplūdimys, atostogos su šeima, kempingai, ar net kaimynų, garažas šalis!

Lengvas montavimas - Laivai su stygos, žiedus ir kablius iš anksto surinktos.Tiesiog įdėkite kaiščio bazės ir viršutinėje juostoje.Ne varžtus reikia.Gali būti suskirstytos paprasta kelionės ar laikymo.

Padidinti akcijų - Žaisti kiekvieną žaidimą Stiliaus susitarti dėl lažintis su savo konkurentą prieš žaidimą!

Specifikacija:

Dydis: 260x280x90mm / 10.23x11x3.54inch

Komplektą Sudaro:

1 Komplektas Rankų Darbo Medinis Žiedas Lobizmas Kabliukai

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai