40pcs/Box Face Lift Juostų, V-formos Veido Lieknėjimo Formuojant Lipdukai Pleistrai BUTT666

40pcs/Box Face Lift Juostų, V-formos Veido Lieknėjimo Formuojant Lipdukai Pleistrai BUTT666

p6476

Nauja

Yra sandėlyje

€1.97 €0.98
Vnt.

Žymos: kinijos drakonas decal, face lift juosta, veido juosta, pleistras odos, veido massag, anto spuogai pleistras, plonas veido grupė, gamtos slim v veido, akių pakelti juosta, 40 slim patch.

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 40pcs/Box Face Lift Juostų, V-formos Veido Lieknėjimo Formuojant Lipdukai Pleistrai BUTT666

Savybės:

1. Momentiniai Veido Kėlimo: Veido Liftas Juostos trukti metų metus, ne savo išvaizda per kelias minutes.Ji sumažina raukšles ir žuvo odos, be atliekama invazinių procedūrų.

2. Lengva Naudoti: Veido Liftas Juosta yra paprasta ir greita naudoti.Jums tiesiog reikia kreiptis instant liftas lipdukus savo makiažas rutina.Vieta lipdukai šalia tavo veidą, o tempimo kai kurie iš odos.

3. Patogus ypatingoms Progoms: Jums atrodyti pasitikintys, kai keliančių nuotraukų per ypatingomis progomis.Lipdukai tinka naudoti ypatingomis progomis, pavyzdžiui vestuvės, susitikimai, modeliavimas, nuotraukos fotografavimas, kelionės ir dar daugiau.

4. Ilgalaikis Lipdukai: nereikia jaudintis dėl šių lipdukų dėvi ne.Šių trukti iki 15 valandų ir yra atsparus vandeniui, todėl prakaito ir lietaus nebus žievelės juos išjungti.

5. Be skausmo ir didelės išlaidos.Veido Liftas Juostos yra paprasta naudoti, ir jums bus gauti patenkinamų rezultatų!Jums atrodys metų jaunesnis iš karto su Face Lift Juostos.

Specifikacija:

Įeina: 1 x box Face Lift lipdukai(40pcs/box)

1 dėžutė(40pcs) x Face Lift Lipdukai

40pcs/Box Face Lift Juostų, V-formos Veido Lieknėjimo Formuojant Lipdukai Pleistrai BUTT666

Q1: Kada bus tvarka būti siunčiami?

A1: Mes išsiųsti elementai per 1-5 dienas po to, kai jūs mokėjimą.(Atostogų, išskyrus atvejus).

Q2: Dropshipping ir didmeninės

A2: 1. Galėtume siųsti jį į savo klientų be jokių sąskaitų, QR kodus ar skatinimo siuntas.

2. Mes teikiame geriausius didmeninė kaina ir pasiūlyti geriausią prekių.

Q3: dar negavo prekių ar geras žalą?

A3: Jei gavo sugadintas užsakymą arba negauna jūsų užsakymą.

Susisiekite su mumis ir mes galime išspręsti visas jūsų problemas.Prašome don ' t atidarykite ginčų ir duoti blogų atsiliepimų

Q4: Jei yra daugiau klausimų

A4: Susisiekite su mumis, arba pateikti pranešimą pagal užsakymą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<