"Nokia 5.4 Atveju 6.39 colių Šviesą Odos Magnetinio Vertikalus Knygos Flip Cover Case for Nokia 5.4 Atvejais, Telefono Maišelį Coque Fundas

"Nokia 5.4 Atveju 6.39 colių Šviesą Odos Magnetinio Vertikalus Knygos Flip Cover Case for Nokia 5.4 Atvejais, Telefono Maišelį Coque Fundas

p66386

Nauja

Yra sandėlyje

€4.25 €3.61
Vnt.

Žymos: atveju, mobil telefono, atveju xiaomi, atveju huawei, dangtelyje esančio telefono, atveju piniginės, krepšys atveju telefono, atveju "huawei" telefonas, atveju mobil, atveju telefono "samsung", atveju silicio.

· 100% Originalus JFVNSUN Atveju. · Aukštos kokybės PU Odos, gera kokybė, Retro, bet ir Mados verslą. · Vertikalių Flip Dangtelis, Leidžia Hands-free Vaizdas Už Vaizdo įrašą. · Unikalus dizainas leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose ir pan. · Išreikšti save, kuriais galite paįvairinti savo telefoną ir aiškiai išsiskirti. · Apsaugoti jūsų telefoną nuo Pirštų antspaudų, Įbrėžimų, Dulkių, Susidūrimų ir Dilimui. · Lengva Surinkti ir Pašalinti.Byla dėl " Nokia 5.4 atveju (6.39 colių)

VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

• Nurodymai, apdoroti laiku per 2 dienas po apmokėjimo patikrinimą.

• Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą .

• Jei negavote jūsų siunta per 50 dienų (Rusija 65 dienoms), iš mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

• Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

• Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo užsakymo.

• Jei norite grąžinti jūsų produktas (- ai), remontas / keitimas / grąžinimas, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

• Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

• Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Paskolai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

• Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

• Jei esate nepatenkinti su mūsų produktais ar manote, kad pristatymo laikas yra per ilgas, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes visada čia, kad padėtų kuo greičiau.

Taip pat, jei jūs patenkinti mūsų daiktų, nepamirškite suteikti žvaigždučių reitingą Paskolai.lt, ačiū už jūsų gerą bendradarbiavimą O(∩_∩)O

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai