Naujas 1 Set Hollow-out persų Kačiukas Bookends Metalo Knyga Baigiasi už Namų Biuro Knygų Lentynos Laikiklis Namų dekoro Knygų Kamščiai

Naujas 1 Set Hollow-out persų Kačiukas Bookends Metalo Knyga Baigiasi už Namų Biuro Knygų Lentynos Laikiklis Namų dekoro Knygų Kamščiai

p66727

Nauja

Yra sandėlyje

€5.81 €4.71
Vnt.

Žymos: sankaba stovi, knygos pabaigoje, stalas organų, knyga laikiklio stovas, skaityti stendas, stovas knygoms, knyga kabinetas, knygų lentynos laikiklis, stovas knygoms metalo, knyga parama.

L21D 1 Set Hollow-out persų Kačiukas Bookends Metalo Knyga Baigiasi už Namų Biuro Knygų Lentynos Laikiklis Namų dekoro Knygų Kamščiai

OOTDTY

Funkcijos: 1.GRAŽUS IR TVARKINGAS.Metalo hollow-out bookends visada išlaikyti žurnalai, knygos, katalogai ir segtuvai tvarkingas tokiu knygų lentynos ir pažiūrėti.

2.AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS.Ši knyga stovas yra pagamintas iš premium metalo medžiagos, kuri yra anti-rust ir anti-corosion, flim, bet tvirtas.Tinka namuose, biure, bibliotekos leidiniai, kt.

3.UNIKALUS TUŠČIAVIDURIAI DIZAINAS.Ši pora bookends priimti kūrybos tuščiaviduriai iš persų katė "outlook" dizainas, padengtas miltelių sluoksniu paviršius yra lygus ir anti-rust.Tinka knygų lentynos laikiklis namų dekoro.Mielas ir patvarus, nebus įtraukti visuad urmu jūsų lentynos ar stalo.

4.PLAČIAI USESAGE.Tvirtas bookends gali klasifikuojami įvairių knygų, išlaikyti savo knygų, žurnalų, bylų ir kitų dalykų stovi, taip, kad jūsų namų ir biuro darosi vis tvarkingas ir netvarkingos.

5.PUIKUS STALO PAPUOŠALAS.Idealiai tinka namuose , biure, mokykloje, ebs.Praktiškai, priešslydžio sistema ir veiksmingai apsaugoti savo knygų ir žurnalų.

Specifikacija: Medžiaga: Metalas

Spalva: Juoda

Tipas: Hollow-out Metalo Bookends

Dydis Maždaug. 12x11.5x14.8cm/4.72x4.52x5.82in

Svoris: Apytiksl. 420g

Komplektą Sudaro: 1 Pora Metalo Stovas Knygoms

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai