Seksualus Giliai V kaklo-line Boho Vestuvių Suknelė iki 2021 m. Beach Pearl Varčias Baltos Vestuvinės Suknelės Tiulio Nuotakos Suknelė Vestido De Noiva

Seksualus Giliai V kaklo-line Boho Vestuvių Suknelė iki 2021 m. Beach Pearl Varčias Baltos Vestuvinės Suknelės Tiulio Nuotakos Suknelė Vestido De Noiva

p66744

Nauja

Yra sandėlyje

€470.92 €235.46
Vnt.

Žymos: ilgas motinystės foto suknelė, šilko chalatai moterims sleepwear, korsetas nėrinių vestuvių suknelė, sexy mama nuotaka chalatai.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Parduotuvę

Gerbiami saldus nuotaka-į-bus,mums didelė garbė turėti galimybę padaryti gražus vestuvių suknelė jums,ir padėti jums ir jūsų mylimam žmogui turėti saldus vestuvių.

Mes specializuojasi projektuojant ir gaminant aukščiausios rūšies vestuvių suknelė,kurios teikia OEM gamybos nemažai visame pasaulyje žinomų vestuvių prekės ženklo bendrovės,Mūsų vestuvių suknelės yra pagamintas pagal aukštus garsus tarptautinės vestuvių suknelė bendrovių, Ir naudojant aukštos kokybės gamybos technologija ir medžiagos.Palyginti su kitų garsių tarptautinių vestuvių suknelės, turime daug privalumų, kainą.

Mes kviečiame kiekvieną nuoširdus klientų,nesvarbu, ar teiraujatės arba pirkimo!Jei turite kokių klausimų ar susidomėjote mūsų aprangos parduotuvė ir Vestuviniai Aksesuarai,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Kaip nuoširdus pardavėjas,mes labai mielai geriausias produktų ir paslaugų kokybė.

Šiltas Patarimai :

Mes ne tik vestuvių suknelės, standartinio dydžio,bet taip pat siūlome jums pagaminti pagal užsakymą paslaugas.Jei pasirenkate custom produktus,prašome pateikti mums jūsų dydžio parametrų.(kaip parodyta paveikslėlyje žemiau)

1.Pilna Krūtinė = ___ cm/inches.

2.Talėja = ___ cm/inches.

3.Klubų apimtis = ___ cm/inches.

4.Aukštis (iš viršaus galvą prie grindų, be jūsų batai) =___ cm/inches.

5.Aukštis kulno (batai jūs ketinate dėvėti dieną jums dėvėti šią suknelę) =___ cm/inches.

6.Aukštis nuo peties iki grindų ( be jūsų batai ) =___ cm/inches.

7.Suknelė spalva:balta arba dramblio kaulo ar kitų?

8.Suknelė atgal:nėrinių arba užtrauktuką arba Mygtukas?

9.Data suknelė bus dėvėti?

10.Jei turite kokių nors specialių reikalavimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Prašome perskaityti šias pastabas atsargiai, prieš pateikiant užsakymą.Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Produkto Photoshow

Šiltas Patarimai:

Kaina apima tik vestuvių suknelė,nėra jokių aksesuarų, tokių kaip pirštinės,skaros ir apatiniai sijonai ir t.t.Įtakos turi daugelis veiksnių,pvz., pjaustymo įgūdžius įvairių siuvėjai,fotografija apšvietimo,vaizdo kameros kampų,ir įvairių elektroninių ekranų,gali būti, kad nedidelis skirtumas tarp vestuvių suknelė jums gauti ir paveikslėlyje.Prašome leisti keli nežymus skirtumas ,kuris yra normalus reiškinys,Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

Mersuring Instrukcija

Standartinio Dydžio Diagramos

Individualų Gamyba

Apie Mus:

Mes specializuojasi projektuojant ir gaminant aukščiausios rūšies vestuvių suknelė, kurios teikia OEM gamybos nemažai visame pasaulyje žinomų vestuvių prekės bendrovių,įskaitant vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelės,kokteilių suknelės,šaliai, suknelės ir įvairių vestuvinės suknelės.Sveiki atvykę konsultuotis, diskutuoti.

Užsakymą Gamyba:

Daugelis vestuvių suknelės, kad mes gali būti pritaikyti pagal jūsų reikalavimus,pvz., dydis,spalva ir stilius.Be to,jūs galite parodyti mums nuotraukų iš vestuvių suknelės, kuri jums patinka,mes projektavimo ir padaryti jį pagal paveikslėlį galite išsiųsti mums.Po finišo,tada mes išsiųsime pasiruošę suknelės jums,jei jūs jaučiatės nepatenkinti,mes pakeisti jį jums nemokamai, kol būsite patenkinti. (Prašome atkreipti dėmesį, kad dėl kroviniai turi būti sumokėti jūs)

Audiniai Aukštos Kokybės:

Mes atidžiai pasirinkti aukštos kokybės Medžiagų, siekiant sukurti kiekvieną suknelė,tokių kaip Satino, šifono, taftos, tiulis, organza, aksomas ir t.t.Stengiamės, kad mūsų geriausiai patenkinti kliento reikalavimą.

Prabangus Rankų Siuvinėjimas:

Taikymo siuvinėjimo vestuvių suknelės reikia išskirtinį siuvinėjimo įgūdžių ir išsamių dizainas.Daugelis mūsų vestuvių suknelės puošia subtilus rankų darbo siuvinėjimas, modelis atgyja vestuvių suknelė.

Elegantiškas Duobute:

Daugelis mūsų vestuvių suknelės pasiuvo su duobute mūsų profesionalių siuvėjų kelias dienas,pateikiant jums su tobula elegancija ir klasikinis dizainas.

Pamušalas Ir Iškaulinėjimas:

Daugelis iš mūsų suknelės yra visiškai su pamušalu ir struktūra turėti savo formą, ir laižytis savo figūra.Pamušalas audinys su minkštos tekstūros apačioje, kad leidžia jums jaustis patogiai.

Privačių Užsakymą:

Daugelis patyrusių vestuvių suknelė dizaineriai mūsų komanda iš Honkongas, Kinija.Dauguma vestuvių suknelės gali būti ir rankų darbo pagal jūsų reikalavimus.Mes esame įsipareigoję, kad kiekviena nuotaka vilkės unikalus vestuvių suknelė vesti mylimą, ir palikti saldus memorys vestuvių dieną.

Pristatymas Metodas

Prekės bus siunčiamas, TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Kinija Paštu ir t. t

Laivybos laikas: 4-7 dienas, TNT, UPS, FedEx, DHL

-Prekė bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.

-Prieš siunta, mes bus padaryti nuodugnų tyrimą, bandė būti jokių problemų.Tačiau, jei jūs gaunate prekes problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums tinkamai sprendžiamos.

Dažnai Užduodami Klausimai

- Klausimai 1:Koks yra jūsų pranašumas?

A:Excelelnt Kokybė,Geras Aptarnavimas,Geros Kainos.

- 2 klausimus:ar Galite padaryti užsakymą suknelę, jei aš siunčiu jums keletą nuotraukų?

A:Taip,mes galime paprotys, kad suknelė, pagal jūsų nuotraukas.

-Klausimai 3: galiu pasirinktinis dydis?

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai