Spausdinti Medvilnės Ruoželinio Audinio Margo Audinio, "PASIDARYK pats" Siuvimo Dygsniuotas Audinys Kvėpuojantis Plonas Medvilnės Audinys Skirtas Baby & Child

Spausdinti Medvilnės Ruoželinio Audinio Margo Audinio, "PASIDARYK pats" Siuvimo Dygsniuotas Audinys Kvėpuojantis Plonas Medvilnės Audinys Skirtas Baby & Child

p67570

Nauja

Yra sandėlyje

€1.84 €1.47
Vnt.

Žymos: pirštinės quilting medvilnės, aukso ir persikų nėriniai, riebalų ketvirčius audinio ryšulių paprastas, riebalų ketvirčius audinio ryšulių rožinė, Medvilnės Audinio, nigerijos lenkijos nėriniai, šuo antklodė medvilnės, quilting medvilnės daug, riebalų ketvirčius audinio ryšulių gėlių, 3d afrikos nėriniai.

Produkto aprašymas :

Produkto Pavadinimas : Spausdinti medvilnės ruoželinio audinio

Medžiaga : 100% medvilnė, tankus ir minkštas, gražiai spausdinti

Plotis: maksimalus plotis yra fiksuotas 160cm , ir plotis ruoželinio audinio 160cm.Kai jūs perkate audinius per 1m, plotis audinio nepasikeis, tik ilgis bus pakeisti.

Dizainas: kaip parodyta paveikslėlyje

Matmenys : 50x40cm, 50x80cm ir 50x160cm, jei jums reikia daugiau, prašome užpildyti kiekis, mes atsiųsime jums ištisinis audinys, nebus iškirpti jį.Pavyzdžiui: 2 vnt 50x160cm audinys gali gauti 100x160cm audinys, 3 gabalus 50x160cm audinys gali gauti 150x160cm audinys...ir taip toliau... ( Pastaba: Jei jūs nuspręsite 1 pakelis = 6 Blokuoti audinys, komplekte yra pre-cut, jei nurodymas yra daugiau kaip vieną rinkinį, tai ne nuolat )

Storis: paprastas, plonas, medvilnė audinio

Savybės: Patogus ir kvėpuojantis, tinka quilting, kratinys, patalynės paketus, drabužių, vaikų kombinezonai, vaikiški drabužiai, kūdikių avalynė, užuolaidos, dekoratyvinės pagalvėlės, suknelių, namų dekoravimo, siuvimo ir pan.

atkreipti dėmesį :

1) Taigi, audiniai, rankomis skintos ir kraštų, kurie gali būti nuokrypis 1-2cm.

2) yra spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir nekilnojamojo audinio.Dėl skirtingos kompiuterių monitorių, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo rodomos spalvos (ypač kai balta arba juoda atrodo balta, prašome jį žinome, ačiū)

3) audinys turi tam susitraukimo dažnis (2-5%)

4) Jei norite atšaukti užsakymą, prašome pasirinkti priežastis, kodėl pirkėjas nenori pirkti, kad jūsų pinigai gali būti grąžinami iš karto.

Pristatymas instrukcijos :

Prašome įsitikinti, kad jūs turite raštu vardas ir pavardė / adresas / teisingą pašto kodą, bei telefono numerį , jei jums reikia pakeisti laivybos informacijos, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Kai bendra suma, kad yra mažiau nei $5 , tai siunčia Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus (arba Cainiao Super Ekonomiką , Yanwen Ekonomikos Oro Pašto ir kitus ekonomikos, logistikos).Logistikos informacija tik dainos vidaus.Po to, kai prekės atostogos kilmės šalyje, nėra logistikos informacija. 15-60 ar taip, apskritai, ji gali atvykti laiku, tačiau, jei jūs negalite būti taikymo sritį apsaugos galėtume iš naujo išsiųsti arba grąžinti už jus, arba galite susisiekti su mumis apsaugos laikotarpį pratęsti, apsaugos laikotarpis.Kai užsakymas yra didesnis nei $5 , mes išsiųsti jį elektroniniu atsekami oro paštu.Jei norite naudoti kitą kurjerių, susisiekite su mumis! ! !

Dėl to, tarptautinė laivybos daug nekontroliuojamų veiksnių, pavyzdžiui, stichinės nelaimės/laisvalaikis/pabaigoje/karo ir t. t., jūsų prekės gali būti atidėtas keletą dienų ar prarastas, mes tikimės, kad jums gali kantriai laukti, dėkojame už supratimą ir kantrybę), Jei jums nereikia gauti paketą ne įprastu laiku, prašome susisiekti su mumis dėl apžiūros.Tačiau nereikia atidaryti ginčą kreipkitės!

Grąžinamosios išmokos ir grąžina :

Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktais, galite prašyti grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 dienas nuo gavimo dienos.Tačiau, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo prieš grįždami ar darbo ginčų, mums bus malonu padėti išspręsti visas jūsų problemas.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus ir penkių žvaigždučių.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai