Plastikiniai Eukalipto Lapai Padirbtų Augalų, Gėlių Medžiagos Vestuvių Gėlių Sienos, Namo Apdailos Žalumos, Augalų Lapų Dekoro 10vnt

Plastikiniai Eukalipto Lapai Padirbtų Augalų, Gėlių Medžiagos Vestuvių Gėlių Sienos, Namo Apdailos Žalumos, Augalų Lapų Dekoro 10vnt

p67724

Nauja

Yra sandėlyje

€2.01 €1.39
Vnt.

Žymos: dekoro gėlių sienos, savininkas medalis, bonsai, didelis eukalipto, dirbtinė žaluma, žalia pu, dirbtinė žaluma garliava, pranešk apie netikrą medį, pranešk apie netikrą ivy sienos, daug lapų.

Savybės:

Kiekis:10vnt Dirbtinis Eukalipto Lapų Purškimo pakuotėje

Spalva:Atrodo spalvingas ir giliai žemiškas natūralus tamsiai žalia su tik teisę sumą žalia žalia, kad jis atrodo realus.

Medžiaga:Atostogos yra šilko.stiebai yra atsparus vandeniui.jie yra pagaminti iš geležies vielos.jums gali būti susukti į bet kokios formos jums reikia.

Naudoti šiuos žalia žalia eukalipto lapai, pridėti papildomų spalva ir tekstūra, puokštės, vestuvių centerpieces, ir namų vaza tvarka.

Aprašymas:

Elemento tipas:dekoras

Vieno dydis: apie 33cm

Spalva: žalia

Tinka: gėlių kompozicijų, vainikas priėmimo, vieta, apdailos ir kt.

Pakavimo sąrašas:

10VNT Modeliavimas Eukalipto

Pastaba: dėl įvairių asmeninių ekranų, šviesos ir kontrastų skirtumai, gali būti šiek tiek spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<