100vnt Vienkartiniai Maisto Padengti polietileno plėvele Elastinga Maisto Dangteliai Vaisių Ar Dubenys Puodeliai Maisto Apima Dulkėms Plaukų Kepurės Dušo

100vnt Vienkartiniai Maisto Padengti polietileno plėvele Elastinga Maisto Dangteliai Vaisių Ar Dubenys Puodeliai Maisto Apima Dulkėms Plaukų Kepurės Dušo

p6826

Nauja

Yra sandėlyje

€1.48 €0.83
Vnt.

Žymos: bičių vaškas apsiaustas bites, conmebol pleistras, aliuminio folijos dangteliu, bičių wrap, automatinis mėsos slicer, bičių vaškas wrap, maisto plastiko wrap, vonia dangtis, sofos roll, pyragas krašto wrap.

Pavargę bando gauti plastiko wrap kabintis į jūsų patiekalus ar maisto?Weve gavo lengviau sprendimas!

Atsparus dulkėms,bug-įrodymas, ir kvapas įrodymas!

Savybės:

Tampus Apima: Tai suteikia daug patogumo, nes vienas dydis tinka daugeliui.Greitai uždengti ir laikyti, o kad galėtų matyti, kas yra po antklode be juos pašalinti.Puikiai tinka bet užsiliko, piknikus ar kepsnių ant grotelių.

Puikus Išvykas: Kai youre nustatymas iškylą ar lauko šeimos miltų, šis rinkinys apima tikrai praverčia.Jie nuolat grisus klaidas išjungti savo maisto, o jūs vis dar prepping ir apkalos viskas.Ir jie valymas ir saugojimas lengva, kai po vakarėlio!Taip pat galite įtraukti juos į savo stovyklavimo reikmenys.

Puikus Šventės: neleiskite maisto eikite į atliekų didelis įvykis!Puikiai tinka dalytis su draugais ir šeima.Greičiau nei tradicinių polietileno plėvele.Mėgaukitės šviežių užsiliko dienas.

Komplektą sudaro:

100 vnt. Šviežių Išlaikyti Krepšiai

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai