IC Mikroschemoje Telefoną Touch Panel skaitmeninis keitiklis Su OCA Klijų Plėvelė vietoj "iPhone", 12 " pro 11 pro Reikia iš Naujo Įdiegti Telefonu Remontas Dalis

IC Mikroschemoje Telefoną Touch Panel skaitmeninis keitiklis Su OCA Klijų Plėvelė vietoj "iPhone", 12 " pro 11 pro Reikia iš Naujo Įdiegti Telefonu Remontas Dalis

p68908

Nauja

Yra sandėlyje

€13.98 €12.16
Vnt.

Žymos: "iphone" 10 128gb, "iphone" mobilusis telefonas restauruotas, 11 pro max ekranas, iphon ekranas, ekranas, ekranas xs max, lcd ekranas, iphone 12 pro max backcover, ekranas iphone 8 oem, hidrogelio braižytuvai.

IC Mikroschemoje Telefoną Touch Panel skaitmeninis keitiklis Su OCA Klijų Plėvelė vietoj "iPhone", 12 " pro 11 pro Reikia iš Naujo Įdiegti Telefonu Remontas Dalis

Pastaba:

Ne Touch IC chip TP Įdiegti metodą: reikia pašalinti seną originalus telefonas ic touch, tada reball įdiegti šią naują skaitmeninis keitiklis be ic touch.tada laminatas su lcd ekranu , patinka šis metodas , "Ne Originali Ekrano"pranešimai bus ne pop.

Savybės:

1.Jutiklinis ekranas stiklas su flex kabelis

2. Išsaugoti savo telefono ir pinigų naudojant šias dalis

3.Geriausia pakeisti savo sugedusi touch screen, touch funkcija problemų, arba krekingo ekranus.

Pastaba 1:Remonto šį jutiklinį ekraną,Reikia įgūdžių ir daugiau pacientų .jei jūs, be jokios patirties , Prašome atkreipti daugiau dėmesio flex kabelio jungtis.tai lengva sugadinti.

Pranešimo 2:jungties kontaktai gerai arba kontaktas blogas,tai įtakoja touch funkcinės normalu, ar nebuvo normalus

Pranešimas 3: atidarius sklypas,Prašome priimti aiškius vaizdo patikrinti flex kabelis .

Didmeninės Prekybos:

Jei jums reikia daugiau produktų ar jūs esate didmenininkas, prašome susisiekti su manimi tiesiogiai dėl kainų sąrašas ir informacija apie tai, laivybos mokestis.

Whatsapp: +86 18664341252

Suderinama Modelis:

"IPhone" 11/11pro/11pro max/12/12PRO

Paketas Apima:

1pc* Touch panel stiklo(be IC žetonų)(su/be OCA)

12/12Pro

IP 11pro/11pro maks.:

Už 11 IP:

Apie MUS:

Mūsų produktų kokybę ir konkurencingas kainas, leidžia mums turėti gerą vardą, daugelio metų mobiliųjų telefonų priedai ir mobiliojo ryšio telefoną dalių rinkos ir LCD Remonto Įrangos ir mobiliojo ryšio telefono ekrano remontas.Mes turime sumažinti išlaidas daug kartų ir pabandyti pasiūlyti geresnes kainas.Be to, mes ERP sistemos valdymo ir manual KS dual kokybės tikrinimas, siekiant užtikrinti mūsų kokybės ir gaminių tikslumas.Jei jūs negalite rasti tai, ko jums reikia, jūs galite susisiekti su mumis ir mes stengiamės rasti tai už jus.

Pristatymas:

1. Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2. Paprastai ji trunka apie 4 7 darbo dienas iki express(DHL/EMS/ "Fedex"), ir 15-35 darbo dienų Paskolai.lt ar Kinijos Oro pašto laivas su savo šalyse.Jei laiko daugiau 35days, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes suteiksime jums gerai padeda.

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

4. Jei norite gavo produktai greitai,Prašome pasirinkti būdą, siuntos, DHL, "FEDEX" ar AVS.

Atsiliepimų:

1. Kai gausite savo prekę paštu, pls apžiūrėti iš karto jį, įsitikinkite, kad jis atitinka aprašymą sąrašą.

2. Jei kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis išspręsti problemą.Tai neįvyks, nes mes du kartus patikrinti kiekvieną detalę, kol siuntą.Jei jūs esate laimingas su elementą, prašome padėti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų, mes suteikti jums tam tikrą nuolaidą arba kai dovana jūsų kitą, kad ir paliksime jums Teigiamų Atsiliepimų, kai pristatymo patvirtino.dėkojame už jūsų parama.

Grįžti & Garantija:

1. Jei ši prekė yra su trūkumais gavusi, klientas turi iki 7 dienas nuo gavimo datos keitimosi naują. (pirkėjas turėtų apimti visos originalios detalės, nepažeistos naujo-komercinė būklės, ačiū).

2. Mes siūlome nemokamą remonto paslaugos per 1 metus nuo įsigijimo.Pirmuosius 3 mėnesius nuo pirkimo, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos (iš Kinijos į savo vietą).Po 3 mėnesių nuo įsigijimo, pirkėjas neprivalo mokėti 2 būdais laivybos kaina.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai