Nuotolinio Valdymo JVC RM-SFSL30J UX-L30 FS-L30 CA-FSL30 SP-FSL30 RM-SFSJ60J FS-J60 Micro Compact Komponentas Stereo Sistema

Nuotolinio Valdymo JVC RM-SFSL30J UX-L30 FS-L30 CA-FSL30 SP-FSL30 RM-SFSJ60J FS-J60 Micro Compact Komponentas Stereo Sistema

p6995

Nauja

Yra sandėlyje

€14.29 €13.43
Vnt.

Žymos: 1 din radijas, kabelio jvc, nuotolinio valdymo audio sistema, valdymo dvd, trs servo, jvc, i7 sąsiuvinis, remot sony, servo smax, jvc nuotolinio valdymo televizija.

Aprašymas

1. Tai naudojama pakeitimo(95% naujas) .Baterijos nėra įtrauktos AA*2) .

2.Šis punktas yra suderinama tik dėl modelių kaip mūsų sąrašą ir žemiau modeliai: CA-FSJ60 SP-FSJ60

Jei nesate tikri, ar šis nuotolinio gali dirbti savo modelio,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Jei jūsų modelis-tai ne tas pats, kaip mūsų sąrašas,prašome susisiekti su mumis ir patikrinkite, ar jums pirmą kartą.

Pristatymas

1. Jūs gausite savo punktas apie 5-7 darbo dienų DHL; arba jūs gausite, kad jis apie 14-30 darbo dienų paprastai kitų logistika.Tai priklauso nuo to, kaip laivyba, kad jums pasirinkti.

2. Sekimo numerį, bus teikiama internetu per 2 darbo dienas, todėl pirkėjas gali sekti prekę internetu, pirkėjai yra atsakinga už muitų tarifus.

3. Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčius, PVM, Muitų mokesčiai ir Muito importuoti (jei tokių yra).Mes TIK tvarkyti pristatymas.

Grąžinimas ir mainai

1.Mes jums prisiimti atsakomybę dėl bet kokio gaminio, klausimas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų nuotolinio,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

2.Mūsų produktas buvo kruopščiai tikrinami mums.Todėl mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti mūsų pirkėjų Pasitenkinimo Garantija arba Savo Pinigus Atgal.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus, Mes siekiame, kad 5-Žvaigždučių atsiliepimus reitingus.Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant nieko mažiau nei 5/5 reitingų ir mes padarysime viską, kad jūs patenkinti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai