1 Pora Daugkartinio Naudojimo Nematomas Spenelių Padengti Delfinų Liemenėlė Moterims Silikono Stebėjimo Push Up Bikinis Lipni Artimieji Priedai

1 Pora Daugkartinio Naudojimo Nematomas Spenelių Padengti Delfinų Liemenėlė Moterims Silikono Stebėjimo Push Up Bikinis Lipni Artimieji Priedai

p7005

Nauja

Yra sandėlyje

€3.84 €1.50
Vnt.

Žymos: liemenėlė stebėjimo, Paplūdimio cover up, Bikini Komplektas, maudymosi kostiumėlis moterims, bikini nematomas, movy, unikalus lietaus grandinės, rc sparno, liemenėlę moterims, krūties plėtros politikos srities.

Įtrauka:

Naujausias Delfinų Liemenėlė: Patobulintas dizainas su 3D klijais krūties juosta ir priekiniai sagtį(nuimamas), kurie padaryti savo merginos akimirksniu pakelti ir tvirtai geros formos, geriausia dovana moterims, šią vasarą!

Odos draugiškas Kokybės: hipoalergicznych ir odos draugiškas, saugus, minkštas ir patogus dėvėti, mūsų stebėjimo liemenėlė yra taip pat tinka jautriai odai.Nerimauti nemokamai apie jokio diskomforto, jums itin minkšta ir kvėpuojanti medžiaga.

Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo: Mūsų liemenėlės klijai priimti premium silikono, kuris daro spenelių dangteliai būti dėvimi kelių kartų neprarandant nelankstumą.Po kiekvieno naudojimo, prašome nuplaukite šiltu vandeniu mažesnė kaip 30 ℃, tada oras sausas.Po džiovinimo, plastiko lakštai gali būti reattached ir įdėti juos į maišą kito naudojimo.

Platus Progomis: Ne klijais, centre, geriau apsaugoti ir paslėpti speneliai, atrodo natūraliai ir nematomas, net ir esant vien clothings; Delfinų formos kvėpuojantis skylių didžiausias komfortas ir cool jausmas.Puikus sprendimai Viršūnes, Palaidinė, Marškiniai, Stebėjimo, Backless, Giliai V, Vestuvinės suknelės, maudymosi Kostiumėliai bei Chalatai.

Šiltas Patarimai: Prakaitas ir aukštos temperatūros gali turėti įtakos nelankstumą silikagelio, daugiau poveikio, taip pat gali sumažinti nelankstumą silikono.

Aprašymas:

Audinio pavadinimas: Spandex/Lycra

Pamušalo sudėtis: silikagelis

Spalva: juoda/odos tonas/leopardas spausdinti

Dydis: S/M (ilgis 14.5 cm skersmuo 9cm, tinka AB puodelio), L/XL (ilgis 16,5 cm, skersmuo 11cm, tinka CD puodelio), XXL (ilgis 19cm skersmuo 13cm, tinka EF taurė)

Stilius: nematomas

Taikoma žmonės: jauna moteris

Dizainas funkcijos: blizgus, leopardas spausdinti, keitimas, rinkti/nematomas

Puodelio tipas: 1/2 puodelio

Pečių juostos tipas: ne diržas per petį

Mygtuko tipas: sagties pusėje

Tinka sezonai: vasara, žiema, pavasaris, ruduo

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Pakavimo sąrašas

1 Pora Kawaii Delfinų Liemenėlė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai