360 Reguliuojamas, Lankstus Virtuvės Maišytuvas Bakstelėkite Extender Maišytuvas Sutaupyti Vandens Splash Proof Vandens Išleidimo Dušo Galvutė Vandens Filtras QJS

360 Reguliuojamas, Lankstus Virtuvės Maišytuvas Bakstelėkite Extender Maišytuvas Sutaupyti Vandens Splash Proof Vandens Išleidimo Dušo Galvutė Vandens Filtras QJS

p7039

Nauja

Yra sandėlyje

€2.09 €1.38
Vnt.

Žymos: kriauklė galvos poilsio, virtuvės dizainas, maišytuvas purkštuvas, lanksti galvos kriaukle, 360 maišytuvas, virtuvės maišytuvas nuimamas snapelis, samtis virtuvės snapelis, virtuvės bakstelėkite purkštuvas, aukso kriauklė galvos, flexable sink head.

360 Reguliuojamas, Lankstus Virtuvės Maišytuvas Bakstelėkite Extender Maišytuvas Sutaupyti Vandens Splash Proof Vandens Išleidimo Dušo Galvutė Vandens Filtras QJS Parduotuvė

Aprašymas:

Medžiaga: pp

Spalvos: Žalia, Mėlyna, Rožinė

Dydis: parodyta nuotraukoje

Specifikacija:

1. Tai gali būti sulenktą, sulankstyti ir pasukti prie 360 laipsnių kampu; Laistymo gerai pasiskirsto ir taupyti vandenį.

2. AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: pastovus struktūra ir ilgaamžiškumas, sandarus ir taupyti vandenį, kad maišytuvas naudoti daugiau lankstus, saugoti vandens nutekėjimą vienodas ir subtilus.PADIDINTI VANDENS SLĖGIS: užkirsti Kelią vandens lelija, ir oras yra sumaišytas su vandeniu yra gerai, vandens jaučiasi minkšta, gerinti vandens pagreitį, valymo patogiau.

3. PASUKTI 360 LAIPSNIŲ: maišytuvas aeratorius turi 360 laipsnių sukimosi funkcija, ji gali būti sulenkta ir nustatyti pagal savo tikslą kampu, todėl jūs galite valyti bet aklas kampas kriaukle lengvai ir jokių negalavimų.

4. Lengva Naudoti Ir Platus: Vandenį taupantis maišytuvas tinka virtuvė,Kriauklė, vonia, tualetas ir t.t.Lengva įdiegti ir paprasta prižiūrėti.VANDENS TAUPYMO: Vandens taupymo 30%~70% (palyginti su standartiniais barboterio) ,virtuvės ar vonios kambariui , lengva montuoti nenaudojant įrankių.

5. 100% Pasitenkinimo: Jokių papildomų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1 x Virtuvės Maišytuvas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<