Led Projektorius Piešimo Lentelę " Žaislai Vaikams Tapybos Valdybos Stalas Su Šviesos Muzika Mokymosi vaikams dovanų Dropshipping Žaislas

Led Projektorius Piešimo Lentelę " Žaislai Vaikams Tapybos Valdybos Stalas Su Šviesos Muzika Mokymosi vaikams dovanų Dropshipping Žaislas

p70656

Nauja

Yra sandėlyje

€5.92 €3.55
Vnt.

Žymos: vaikų žaislas, akių brėžinys, dropshipping didmeniniams tiekėjų, lempa led, Projektorius, vaikų ugdymas, vystymosi švietimo žaislai, vaiko žaislai, švietimo, kinet, dovanų trečiadienis.

Savybės:

1. Praktiška: didelis molbertas, mielas išvaizdą + muziką, tegul tavo vaikai, patenka į meilės su tapyba, žaisti ir mokytis.

2. Kūrybinės: vaikai doodled 3 žibinto laikikliai, įskaitant 24 modeliai, kurie gali padėti jūsų mažyliai padaryti skirtingas nuotraukas.

3. Galimybė pagerinti: Jis gali mprove savo problemų sprendimo įgūdžius, gerinant psichikos ištvermės ir pasitikėjimo savimi.

4. Smagiai: Šį cute švietimo projektorius padės ir skatinti vaikus išmokti piešti, tapyti ir piešti, o žaisti.Tai yra intelektinės žaislas, kuris gali ne tik pagerinti vaikų praktikos galimybe, bet taip pat žaidimas.

5. Patraukli Ir Patvarus Smart Žaislų:Tai novatoriškos technologijos projektorius tapybos dviejų-in-vieną aukštųjų technologijų mokymosi rinkinys yra puiki dovana vaikams.Žaislo savybės ryškių spalvų būti didelis piešinys.

Aprašymas:

Vykdyti vaikų rankų judesių koordinavimą galimybė, erdvinio mąstymo gebėjimus ir vaizduotę.Labai tinka vaikų ir mokyklos, ir t. t.

Techniniai duomenys:

Spalva: rožinė, mėlyna(pasirinktinai)

Medžiaga: ABS

Galia: 3*AA baterijos(neįtraukta)

Prekės dydis: apytiksl. 250*210*350mm

Pakuotė:

1 vnt* Vaikai Tapybos Lentelė

1 vnt* Paveikslėlių Knyga

1 komplektas * 12-spalvos Teptuku

1 vnt* Valykite Valdyba

3 vnt./set * Skaidrių peržiūrą

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai