TWS "Bluetooth" Ausines, Mini Belaidės Ausinės 9D Stereo HIFI Sporto Vandeniui Ausinių Ausines Su Mic Žaidimų LED Ekranas

TWS "Bluetooth" Ausines, Mini Belaidės Ausinės 9D Stereo HIFI Sporto Vandeniui Ausinių Ausines Su Mic Žaidimų LED Ekranas

p71231

Nauja

Yra sandėlyje

€21.02 €16.82
Vnt.

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, ausinių lenovo, origem "bluetooth" ausines, belaidžių ausinių sporto fineblue, dual belaidžių ausinių sportas, mens "bluetooth" ausines, photive belaidės ausinės, meuzi belaidės ausinės, earphon, headphon.

Universalus 5.0 "Bluetooth" Laisvų Rankų Įranga

1. Auto įjungti ir pora po atidarymo atveju

2. Auto išjungti ir imti po įdėti į dėklą (nepamirškite išleidimą dangtelį)

Pirmasis Ryšys: Įjungti ausines, tada įjunkite "bluetooth" funkciją savo prietaisus ir ieškoti "TWS", spustelėkite jį susieti.

Kartą suporavus prietaisus, "bluetooth" įrenginį ir ausinės gali automatiškai prisijungti kitą kartą

Apie Naudojimo

1. 99% "bluetooth" prietaisus, pavyzdžiui, mobilieji telefonai, kompiuteriai, iPad...

2. Kai įtampa yra mažesnė nei 3.1 V, ausines bus eilutę: "prašome mokestis", ir jis bus išjungti kai mažesnis kaip 3.0 V

3. Jei galite pateikti apie 3 įkrovimo laikas ausinės

4. Klausymas laikas ( vienos ausinės ): ≈ 4 val.

5. Kalbėjimo laikas ( vienos ausinės ): ≈ 3h

6. Iš viso klausymosi laikas ( dvi ausinės su belaidžio įkrovimo atveju ): ≈ 22h

7. Iš viso kalbėjimo laikas ( dvi ausinės su belaidžio įkrovimo atveju ): ≈ 18h

Apie Touch Control

( Įjungti arba išjungti: ilgai touch 5s )

1. Atsiliepimas arba pakabinti telefonas: trumpas touch

2. Atmesti skambutį: touch 2s

3. Pradėti arba pristabdyti: trumpas touch

4. Last song: touch x2 ( Kairėje )

5. Kitos dainos: touch x2 ( Dešinėje )

6. Sumažinti apimtis: touch x3 ( Kairėje )

7. Padidinti garsą: touch x3 ( Dešinėje )

Apie Parametrus

1. Jautrumas: 120±3dB 2. Dažnis: 20-20000Hz 3. Diskasukis: 10mm 4. Atsparumas: 32Ω 5. Bluetooth atstumas: iki 10m 6. Protokolas: A2DP, AVRCP, HFP 7. Atsparus vandeniui klasė: 3 IPX

Problemų Sprendimas

Sėkmingai suporavus prietaisus, bet dvi ausinės, negali dirbti tuo pačiu metu (tik vienos ausines yra garso, kito nėra) , atlikite toliau nurodytus veiksmus:

01. Ieškoti "TWS" ir "Suporuotų Prietaisų sąraše jūsų prietaiso, paspauskite "Atsieti" ir išjunkite "bluetooth" 02. Įjunkite ausines (L & R) , touch teisę ausinių du kartus (- užtikrinti poveikį, galite išbandyti kelis kartus) 03. Įjunkite "bluetooth" prietaiso, pora dar kartą

Pakuotė

1. Ausines, * 2 ( Kairė + Dešinė ) 2. Belaidžio krovimo dėklas * 1 3. Instrukcija * 1 4. Duomenų kabelis * 1 5. Kiti priedai ausinės

1. Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Jei jūs negalite mokėti iš karto, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

2. Apie Laivybos

1) Visos prekės bus išsiųstos per 2-3 darbo dienos laivybos visame pasaulyje(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2) Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą.Laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko.

3) Pristatymas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais.

3. Apie Garantija

1) Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

2) produktų garantijos laikotarpis yra 6 mėnesiai, ir priedai-3 mėnesius.Jei produktas tinkamai neveikia, prašome susisiekti su mumis ir pateikti vaizdo įrodyti, kad yra problema su produktu.Jūs galite pasirinkti atidaryti ginčo ar išsiųsti produktą atgal į jav (prašome pack atidžiai, įskaitant visus priedus).Jūs turėsite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų kreiptis dėl grąžinimo po gavimo dienos (visi pagal grąžinimo ir keitimo taisyklių Paskolai.lt).

4. Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų.Labai ačiū.

2) Jei esate nepatenkinti mūsų produktas, tai būtų naudinga susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jokių paslaugų, kad kiekvienas patenkintas klientas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai