Už Eufy L70 Pažangi Valymo Robotas Dulkių siurblys, Pagrindinis Šepetys Šoninis Šepetys HEPA Filtras Mopping Audinio Detalės

Už Eufy L70 Pažangi Valymo Robotas Dulkių siurblys, Pagrindinis Šepetys Šoninis Šepetys HEPA Filtras Mopping Audinio Detalės

p71622

Nauja

Yra sandėlyje

€18.19 €12.37
Vnt.

Žymos: 50mm žarna, dulkių surinkėjas žarna, cleaner lg, eufi robotas dulkių siurblys, robovac 11, robovac, dyson robotas dulkių siurblys, haier atsarginės dalys, lg, valdybos robotas dulkių siurblys.

Mūsų dulkių siurblių priedai yra pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkai nekenksmingų medžiagų, kurios gali padaryti valymo robotas paleisti efektyviau.

Tinka eufy L70 robotas dulkių siurblys (prašome patvirtinkite savo roboto modelį, prieš perkant).

Pagrindinis šepetys gali prisitaikyti prie įvairių grindų paviršių ir gali pašalinti viską iš smulkių dulkių, kad didelių indėlių.

Šoninis šepetys eina giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau dulkių, dulkių ir nuolaužų.

Filtras sumažina prasiskverbti dulkėms ir padeda pašalinti dulkių, alergenų ir kitų dalelių į orą.

Į mop medžiaga gali būti mašina plauti ir naudoti pakartotinai.

Priežiūra: norint išlaikyti geriausius rezultatus vidaus robotas ir baterija vartotų mažiau energijos, filtras ir teptukas turėtų būti keičiami kas 2-3 mėnesius.

spalva: mėlyna

Medžiaga: plastikas + audinys

Pakuotės Turinys:

1 x Pagrindinis šepetys

2 x šoninis šepetys

2 x filtras

2 x mop medžiaga

2 x Valymo priemonės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

už Eufy L70 Pažangi Valymo Robotas Dulkių siurblys, Pagrindinis Šepetys Šoninis Šepetys HEPA Filtras Mopping Audinio Detalės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai