1 Vnt. Mini Mirksi Šviesos Mirksi Žiburiai Kalėdų Kostiumas Karoliai 8 LED Lemputės LXH

1 Vnt. Mini Mirksi Šviesos Mirksi Žiburiai Kalėdų Kostiumas Karoliai 8 LED Lemputės LXH

p71776

Nauja

Yra sandėlyje

€1.62 €1.30
Vnt.

Žymos: lemputė amatų, dj kaukė, longboard, led karoliai pakabukas, crystal twist karoliai, yo zuri, glow stick, mediniai lankai, karoliai svetimas dalykas, ekshibicionistas motociklas.

1 Vnt. Mini Mirksi Šviesos Mirksi Žiburiai Kalėdų Kostiumas Karoliai 8 LED Lemputės LXH Prekės Specifikacija: Savybės:

Pridėti įspūdžių jūsų atostogų šventės su šiuo įdomus, mirksi karoliai arba apyrankė.

Funkcijos 8 superbright " LED lemputės šviesa.

Kiekviena apima 3 mirksėjimo režimai.Greitas flash, lėtai išnyks, ir pastovi

DAUGIAFUNKCINĖ GALIMA Mūvėti su Helovinas kostiumas,naudoti kaip kamštukas žaislas, platinti mugėse ir vien tik pakabinti kaip mini lempos, kad visi geriausi naudoja

Specifikacija:

Matmenys: 16.5 cm

Baterijos: įrengti

Pastaba: Tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Komplektą Sudaro: 1x LED Žibintai Karoliai

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai