Nešiojamas Aukšto slėgio Vandens Pistoletas Valymui Automobilių Plovimo Mašinos, Sodo Laistymo Žarnos Antgalis Purškimo Putų Vandens Pistoletas dropshipping

Nešiojamas Aukšto slėgio Vandens Pistoletas Valymui Automobilių Plovimo Mašinos, Sodo Laistymo Žarnos Antgalis Purškimo Putų Vandens Pistoletas dropshipping

p72409

Nauja

Yra sandėlyje

€4.63 €2.69
Vnt.

Žymos: pigūs putų pistoletas automobilių plovykla, putų purkštuvas, pistoletas purškimo vandens, putų žarna, putų pistoletas, aukšto slėgio žarna interpoliacija, automobilis, 12v motociklo lizdas, automobilių plovimo, putų generatorius skalbimo.

Savybės:

1. Aukšto slėgio plovimo:Įrengtas su vienu antgaliu koncentruotų druskų ir kitų didelių ir galinga vandens srove.Labai tinkamas automobilio plovimas, purvinas, medinės tvoros, už namų ir daugiau.

2. Standartinis okuliarų vamzdelis-tinka visas standartines ¾ "sodo žarnos ir kitų dydžių standartinis 1" moterų srieginių jungčių.

3. Tinka visiems paviršiams: Saugiai valyti visų nešvarių paviršių, įskaitant medienos, plytų, betono, dažai, plastiko, stiklo ir kt.Ne žievelės yra dažų ar lako, iš automobilio.

4. Medžiaga: Aukštos kokybės arm-sukurta su nerūdijančio plieno ir korozijai atsparių medžiagų.Pramoninės kokybės žalvario, sąnarių ir aukštos kokybės aliuminio lydinio, plauti juostos.

5. Kompaktiškas ir lengva nešiotis: produktas yra mažas dydis, šviesos svorio, ir užima mažai vietos, todėl yra lengva atimti.

Aprašymas:

Ši produkcija yra purkštuvas,Jis pašalina purvo ir pelėsių iš medienos, aliuminio, vinilo dailylentės, betono pamatai, plytų, akmens ir daug daugiau.

Techniniai duomenys:

Dydis:17*14cm

Medžiaga: ABS+Aliuminio lydinys

Naudojimas:Automobilių, arba šildomi plovimo

Spalva:juoda

Pakuotė:

1 * Vandens purkštuvas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai