Kapsulė Skėtis 50% Nuolaida Akinių Atveju Skėtis Ultra Light Mini Saulės Vinilo Skėtį Nuo Saulės Mažas Giedra Lietaus, Skėtis

Kapsulė Skėtis 50% Nuolaida Akinių Atveju Skėtis Ultra Light Mini Saulės Vinilo Skėtį Nuo Saulės Mažas Giedra Lietaus, Skėtis

p72645

Nauja

Yra sandėlyje

€19.36 €8.71
Vnt.

Žymos: mini pocket skėtis, vėliavos paragvajus, lėlės skėtis, asus zenfone3 lazerio atveju, parasol, mini skėtis, Lamborghini, parachase sulankstomas skėtis, skėtis moterims, alfa romeo flag.

ITNEX Mini Skėtis Kapsulė Skėtis Vėjo nti-UV Apsaugos Sulankstomas Skėtis nuo Lietaus Moterų Lietaus, Skėtis Kišenėje Vaikų Skėtis

Aprašymas:

1. Ultra-kieta: Kieta rankena: Su šonkauliu, pagamintas iš puikios plieno šonkaulio, dažai, kurie nėra lengva nulupkite, ir jis yra patvarus ir veiksmingai nuo vėjo.

2. Ultra-light-Ji yra minkšta stiklo pluošto ir aliuminio lydinio konstrukcija, visą skėtis sveria apie 240g.Jis gali apsaugoti jus nuo saulės ir lietaus kiekvieną dieną, vargu ar galima jausti.

3. Super apsauga: sluoksnis funkcijos high-tech nano didelės molekulinės junginys.Jis pasižymi puikiu atsparumu vandeniui, kuris leidžia lengviau atsikratyti vandens ir įdėti jį atgal į jūsų piniginėje po naudojimo.Be to, šis sluoksnis apsaugo nuo 99% UV spindulių.Ji turi puikią šiluminę izoliaciją, leidžia jums keliauti patogiai ir saugiai, esant karštam orui.

4. Itin madingi: Jūs galite lengvai atidaryti ir uždaryti skėtis su unikaliu elastingas silikoninis dirželis.Matinis gumos rankenos suteikia ilgalaikį patogi rankena.Joks mygtukas, konstrukcija apsaugo pirštus nuo žalos.Įvairių spalvų ir modelių yra prieinami jums pasirinkti iš.

5. Patogi rankena: patogi rankena dizainas daro jį labiau tinka jūsų ranka, patogiau naudoti.

Tai itin aiškiai, super apsaugos, super madingi nešiojamieji skėtis su įvairių spalvų,Ne tik jis turi patogią rankeną patogi rankena dizainą,bet taip pat turi funkcijų itin sunku, ypač lengvos.

Rėmo Dydis: 18 * 4.5 cm

Angos Dydis: 90 * 51cm

Svoris: 240g

Spalva: Kaip parodyta nuotraukose

Paketą sudaro: 1* Mini skėtis, 1* Kapsulės Atveju

Ačiū už teigiamus atsiliepimus ir palaikymo iš pirkėjų, tegul kiti pirkėjai, būkite tikri, kad perkate! (Nuolatinis atnaujinimas.)

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai