TIG Suvirinimo aparatas suvirintojas priedai/dalys LT-26P Su oro aušinimo U formos, tiesi rankena (TIG suvirinimo degiklį/gun vadovas

TIG Suvirinimo aparatas suvirintojas priedai/dalys LT-26P Su oro aušinimo U formos, tiesi rankena (TIG suvirinimo degiklį/gun vadovas

p74855

Nauja

Yra sandėlyje

€15.83 €10.29
Vnt.

Žymos: tig suvirinimo, dujų suvirinimo, aušinimo mašina, , kompiuterio ventiliatorius splitter, suvirintojas mig priedai, gt1030, dujų geležies lydmetalis, tig suvirinimo degiklis, tig suvirintojas, plazmos fakelas.

Supakuota :

1* LT-26P oro aušinimo U formos, tiesi rankena (TIG suvirinimo degiklio galvutės

Aprašymas:

Įprasta TIG suvirinimo galvutė volframo adata yra labai varginantis, šis produktas naudoja patogus dizainas, geriau kėlimo problemų pakrovimo volframo adata.Tokiu būdu žymiai pagerinti darbo efektyvumą.Šis patarimas yra paprastai naudojama automatinio suvirinimo.Klipą galvos už bakelite gamybos, ir tokiu būdu išvengiama fakelas dėl karšto ir gaminti, poveikis, dislokacija patarimas!

Visi paketai su Brazilija, reikia CPF skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.

Visi paketai į Argentiną reikia CUIT skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.

Visi paketai, Čilė reikia VĖŽIOSE skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS.

Visi paketai, kad Rusija turi Visas Pavadinimas(vardas + Vidurio vardas + pavardė). 1. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų .Mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų už jus.

1. Paruošimo Laikas: mums reikia 5-10 darbo dienų parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

2. visi mano prekes tiesiog imti tik maža dalis laivybos išlaidos,ir dauguma šalies nemokamas pristatymas

3. APO/FPO/DAP Pristatymas

Atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.JAV teritorijų, prašome palikti komentarą, kai jūsų užsakymo pateikimo.Pavyzdžiui, jei jums buvo Guamas, Puerto Rikas, galėtumėte nurodyti, Guamas, Puerto Rikas šalies dalyje.Klientai iš Brazilijos turėtų palikti pranešimą teikti mums savo 11 skaitmenų CPF kaip jūsų užsakymą reikia.Apie Muitus

Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime guarrante be mokesčių mokestis ir bus ne mokėti jokio mokesčio mokestis.Bet mes grąžinsime jūsų mokėjimo express shipping(jei sumokėjote) į jūsų sąskaitą per 24 valandas.Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus tai gali sukelti jums.

Pastaba:

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus.Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

TRUSOXIN internetinė parduotuvė, padaryti, parduoti, remiantis jų puikus dizainas ir įrodyta, patikimumą.Todėl kokybė yra garantuojama.Taip pat mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti savo reikia atidžiai!

Dė : mes negalime sutikti keistis arba atšaukimas po jūsų užsakymas buvo vežamos.

Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą:

*Užsakymo numeris

*Prekės SKU numerį

*Vaizdo defektais, karoliukai.

Jei turite bet kokių klausimų apie grąžinimo politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo iš TRUSOXIN, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 7 dienas pristatytas dienos.

Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 7 dienas pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje. 3. Grįžti laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai