Paplūdimys Antklodė Kempingas Iškylą, Mat Sandproof Vandeniui Iškylą, Mat Drėgmei atsparus Kilimėlis Poliesterio Audinio Pledas Paplūdimio Kilimėlis

Paplūdimys Antklodė Kempingas Iškylą, Mat Sandproof Vandeniui Iškylą, Mat Drėgmei atsparus Kilimėlis Poliesterio Audinio Pledas Paplūdimio Kilimėlis

p7488

Nauja

Yra sandėlyje

€10.40 €5.52
Vnt.

Žymos: vožtuvas pripučiamas kilimėlis, antklodė iškylą, picknick kilimėlis atsparus vandeniui, paplūdimys lovatiesė, mat iškylą, sulankstomas iškylų plokštė, šuo kilimėlis, paplūdimio skara, paplūdimio kilimėlis, didelis kempingas matress.

Funkcijos: 1. Lengva Nešti: Mūsų paplūdimio antklodė yra didelis ir kompaktiškas, todėl gali būti lengvai telpa 4-6 suaugusieji, ir ji taip pat gali būti lengvai sulankstyti į nešiojimo krepšys, kurį patogu nešiotis.

2. Su Smėlio Kišenes: yra 4 trikampio, smėlio kišenių kampuose iš kilimėlio.Jūs galite įdėti smėlio arba uolų šių smėlio maišais išlaikyti antklodė vieta, vėjuotas oras, arba galite naudoti statymų ją stabilizuoti.

3. Atsparus vandeniui & Sandproof: Pagamintas iš tvirtos ašara-įrodymas, nailono, šis kilimėlis yra visiškai smėlio-nemokama ir atsparus vandeniui.

4. Patvarus ir Lengva Valyti: Trigubas susiuvimas, su gera tvirtumą ir ilgaamžiškumą, stiprus, patvarus, minkštas, odos draugiškas ir pralaidžios orui medžiagos, skalbti mašinoje ir greitai džiūstantys, lengva priežiūra.

5. Universalus Paplūdimio Kilimėlis: Naudojamas kaip iškylą motina ar atsipalaiduoti mat per atostogas, pėsčiųjų, kempingas, ar tiesiog hanging out su draugais ar šeima, sode ar kieme.Tiesa, daugiafunkcinis kempingas aksesuaras.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Smėlio-įrodymas, Paplūdimio Kilimėlis

Gaminio dydis: apie 200*145cm/78.74*57.09 colių

Gaminio medžiaga: 210T poliesteris

Svoris: apie 230g

Sandėliavimo dydis: apie 20*12.5*4cm/7.87*4.92*1.57 colių

Pakavimo Sąrašas:

Paplūdimio Kilimėlis*1

Kuolo*4

Karabinai*1

Saugojimo Krepšys*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<