6 Led Auto Saulės Analoginis Anti-theft Įspėjamoji Lemputė Įkroviklis, Automobilių Signalizacijos Lemputė Jutiklio Apsaugos Įspėjamoji Lemputė

6 Led Auto Saulės Analoginis Anti-theft Įspėjamoji Lemputė Įkroviklis, Automobilių Signalizacijos Lemputė Jutiklio Apsaugos Įspėjamoji Lemputė

p76420

Nauja

Yra sandėlyje

€11.35 €7.38
Vnt.

Žymos: galios saulės, automatinis lietaus jutiklis, car interior lighting sensor, styo automatinis šviesos jutiklis, signalo jutiklis, ląstelių saulės, Saulės, polo aidu auto light sensor, aliarmas netikras, automobilių lietaus jutiklis.

Kulka Taškų:

1、Saulės automatinis įkrovimas: ne režimu, jis automatiškai bus priskaičiuojami per dieną, ir ji bus automatiškai šviesą sutemus.

2、6 LED lemputė karoliukai, nėra vibracija yra nustatytas, paprastai 6 Led yra pakaitomis dega, ir šviesos Diodai gali būti vertinamas nuo lango, naktį, kuri gali veiksmingai įbauginti.

3、Built-in vibracijos daviklis, po vieną vibracijos indukcijos, 6 Led, vienu metu įjungti ir skleidžia stiprų šviesos, įrašykite pradžios aliarmo režime.

4、Virtualus automobilių signalizacijos mirksi žiburiai nereikia laidų, tiesiog nulupkite apačioje lipnios plėvelės įklijuoti į automobilį.

5、Montavimo vieta: vieta matomas už kabinos ribų (pavyzdžiui, dešinės pusės priekinės prekinis, galinis stiklo), ir vieta, kur saulė gali būti tiesiogiai nurodyta, tinka visų tipų transporto priemonių.

Parametras:

Pavadinimas: Saulės analoginis anti-theft įspėjamoji lemputė

Modelis: YS-61

Šviesos: mėlyna

Svoris: Apytiksl.60g

Gaminio dydis: Apytiksl.6*3*1.5 cm

Aliarmo režime: LED strobe šviesos signalizacijos

Signalo diapazonas: 100 m

Elektros Energija: Saulės

Baterijos veikimo laikas: 1-2 metai

Atsparumas vandeniui: nėra atsparus vandeniui

Taikytinos modeliai: universalus

Montavimo vieta: kur galima pamatyti už kabinos ribų (pavyzdžiui, dešinės pusės priekinės priekinio stiklo), kai saulė gali šviesti tiesiai (apie 24 valandų pasiekti stipriausia klampumas)

Pareigos: daugiausia atlieka vaidmenį psichologinis bauginimas

Poveikis: Modeliuoti automobilių vagysčių lempos mirksi šviesos, pridėti vibracijos 2 kartus per 5 sekundes, vibruoja 10 sekundžių, blykstės režimą, pridėti vibracijos 3 kartus per 10 sekundžių pirmą kartą, tada pereiti prie sustabdyti valstybės, tai bus ne šviesos per 60 sekundžių.

Naudojimo instrukcijos:

Bakstelėkite funkciją įjungti LED šviesa įjungti (nes šis produktas yra įrengta šviesos reguliavimo prietaisą, tai bus ne šviesos gerai apšviestoje aplinkoje, o bandymas turi būti atliekama funkcija tamsioje aplinkoje)

Valstybėje, kurioje nėra vibracija yra stebimos, paprastai 6 Led yra pakaitomis dega, tai yra, nustatyti valstybės, signalas režimas yra įjungtas po to, kai vienas vibracijos indukcija.

Kai jo nenaudojate, išjunkite prietaisą ir periodiškai įkrauti saulės užtikrinti produkto tarnavimo laiką.

Pažangi darbo, ne darbo dienos metu; saulės automatinė įkrovimo režimą per dieną, jis bus automatiškai kontroliuoti apšvietimas sutemus.

Sąrašas:

1*Saugumo Šviesos

Pastabos:

Ne vieta tokiose vietose, kad vairavimo ir trukdyti saugos įtaisai (pvz., oro pagalvės, saugos diržai ir pan.).

LED apšvietimas negali būti keičiama, akumuliatoriai negali būti keičiama.

Priklausomai nuo klimato ir aplinkos, dar bus kraunama nepasitenkinimas per dieną.Kai nėra saulės ir negali būti visiškai įkrautas, prašome naudoti jį saulėje ilgą laiką, prieš naudojant jį.

5 valandų, mokestis gali būti panaudota 10 valandų.

Jei stovėjimo vieta nėra įmanoma, prašome kreiptis mygtuką šio produkto IŠJUNGTI.

Dėl klimatui ir aplinkai, bus kraunama nepasitenkinimas per dieną.

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.Jūsų mokėjimas bus patikrintos Paskolai.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Paskolai.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.Laivybos ir pakuotė:Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.Grąžinimo ir atlyginimo:Mes išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.Atsiliepimai:Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai