Virtuvės Kriauklė Filtras su Tankiais Skyles Apačioje Įgaubtas-išgaubti Lanku Nukreipimo Tipo Kriaukle Grindų Padengti Nutekėjimo

Virtuvės Kriauklė Filtras su Tankiais Skyles Apačioje Įgaubtas-išgaubti Lanku Nukreipimo Tipo Kriaukle Grindų Padengti Nutekėjimo

p76493

Nauja

Yra sandėlyje

€1.04 €0.83
Vnt.

Žymos: xs max degtinės atveju.

Vonia išleidimo kaištį gali antspaudu drenažo ir taupyti vandenį.Virtuvės kriauklė filtras gali veiksmingai spąstus maisto daleles blokavimo be nutekėjimo.

Produkto aprašymas

1. Kriaukle filtras gali efektyviai sugauti plaukų, maisto atliekų ir blokuoti daugumą dalykų, užkirsti kelią kriaukle nuo užsikimšimo, ir tinka virtuvės, vonios, praustuvės, kanalizacija, vonios ir dušai.

2. Galite pakelti ir lengvai jį pašalinti iš drenažo vamzdžio.Ir turi įvairių spalvų variantai.

3. Jis yra minkštas ir netoksiškas ir gali būti pakartotinai naudojamas ilgą laiką.Po naudojimo, ji gali būti plaunami vandeniu.

Produkto požymis

Pavadinimas: Grindų Nutekėjimo

Medžiaga: PP

Stilius: paprastas

Funkcijos: filtro likutis

Spalvos: mėlyna, žalia, rožinė

Šiltas priminimas

1. Prašome prisiminti, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymus / etc, tai ten bus kai kurie šiek tiek skiriasi, nuotraukos spalvų ir tikrąjį daiktų.Matuojant ranka, nukrypimus 1-2 cm yra įmanoma.

2. Prašome palikite mums žinutę, jei turite kokių nors klausimų.Mes pasistengsime atsakyti ir siūlome jums mūsų geriausias paslaugas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<