Mielas Vienaragis Minkštas Viršelis Atveju, Samsung Galaxy S20fe S21 Plius A02 A12 A32 A52 A72 F62 M02 M62 Ultra Dangtis

Mielas Vienaragis Minkštas Viršelis Atveju, Samsung Galaxy S20fe S21 Plius A02 A12 A32 A52 A72 F62 M02 M62 Ultra Dangtis

p7715

Nauja

Yra sandėlyje

€2.51 €1.96
Vnt.

Žymos: mielas s20fe atveju, note10 lite samsung, a12, telefonas s21, "samsung " galaxy", s21 ultra, "samsung" a52 padengti, a93 atveju, atveju s20fe, "samsung" galaxy s8 turkija.

Savybės:

1.100% Brand new ir aukštos kokybės

2. Apsaugoti jūsų telefoną nuo dulkių, pirštų atspaudai, įlenkimų , įbrėžimų ir smūgių

3. Lengvas, patogus , specialios konstrukcijos

4. Lengva naudotis visi mygtukai, valdikliai & uostuose nereikia pašalinti atveju

Nuotraukose:

Pastaba:

1. Jei pasirenkate pristatymo būdą: Kinija po eilinio maža pakuotė plius, ji negali teikti stebėjimo informaciją užsienyje, prašome nesijaudinkite, tai jis bus sėkmingai gauti į savo šalį ir jos paketų praradimo rodiklis yra labai žemas.Į šiuos užsakymus, mes neprisiimame jokių ginčų nėra sekimo numerį.Jei norite sekti informaciją apie projekto realiu laiku, prašome pasirinkti, Kinija paštu registruotu oro paštu

2. Jei esate susirūpinę, kad ji negali atvykti, taip pat galite pasirinkti ePacket ar Kinija Paštu, Oro Paštu .Jums tik reikia įdėti šiek tiek krovinių.

3.Kaip mes turime tiek daug rūšių produktų,mes negali sąrašą juos visus.Vaizdai yra skirti produktų ekranas ir produkto funkcijos įvadas tik.Perkant telefoną atveju, prašome pasirinkti modelį, kurį norite.

4.Prašome užpildyti savo kontaktinius duomenis ir adresą, kad,taip, kad nesukeltų prekių nėra.Rusijos draugai Prašome palikite savo VARDĄ, pavardę ir Išsamus Adresas.

5.Be to, ypatingas šventes, mes galime išsiųsti per 48 valandas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jei norite atšaukti užsakymą, susisiekite su mumis prieš prekė yra tvarkomi, ir mes procesą grąžinamųjų išmokų už jus.

6.Jei turite kokių nors klausimų, Prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės jums padėti!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai