Vernier suportas 150mm 6 colių LCD Skaitmeninis Elektroninis, Nerūdijančio Plieno, Anglies Pluošto Gabaritas Mikrometro Matavimo Įrankiai

Vernier suportas 150mm 6 colių LCD Skaitmeninis Elektroninis, Nerūdijančio Plieno, Anglies Pluošto Gabaritas Mikrometro Matavimo Įrankiai

p7739

Nauja

Yra sandėlyje

€3.49 €2.09
Vnt.

Žymos: micro skaitmeninis matuoklis, pjovimo lazeriu, mikrometrai skaitmeninis, universalus skaitmeninis staliuko, braižytuvai vevor, ultragarsinis švaresnis vevor, 3 punkte staliuko skaitmeninis, šilumos spaudos, es staklės, 1 skaitmeninis staliuko.

Savybės:

1. Didelio stiprumo plastiko medžiagos: valdovas korpusas pagamintas iš didelio stiprumo plastiko ir žiūrėti galvos yra pagaminti iš ABS plastiko, dangtelis, kuris yra lengvas, kompaktiškas ir patogus naudoti.

2. LCD ekranas: LED LCD ekranas, didelis ekranas, skaitmeninis tiesioginio skaitymo, intuityvi ir patogi.

3. Viešojo britų sistemos pertvarkymo: Viešojo britų sistemos, vieno mygtuko perskaičiavimo; Traukti-apie 5 minutes nenaudojant automatiškai išsijungia; lygus Nuliui, esant bet kurioje padėtyje.

4. Aiški skalė: aišku masto kino šrifto, skaitmeninis skaitymas + skalės rodmuo, dar kartą patikrinkite.

5. Nešiojamieji: Lengvas ir nešiojamas, patogus nešiotis.spręsti, skirti naudoti elektronikoje, Auksakalys, Amatai ir pan.

Aprašymai:

Kai įjungta, didelis LCD ekranai tikrasis slankiklio padėtį pasirengę pradėti matavimą.Ne daugiau pakartotinių nulio nustatymas yra būtinas, su absoliučiu kodavimo technologija, taip pat ne daugiau susirūpinimą dėl greičio klaidų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastiko Pluoštas

Spalva: juoda+balta

Dydis:180*70*35 mm

Diapazonas: 0-100mm, 0-150mm

Tikslumas: 0,1 mm

Matavimo vienetas: colių, mm

Rezoliucija: 0,1 mm/0.01 į

Tikslumas: ±0,1 mm/±0.01 į

Pakuotė: Plastiko, Kartono,Skaidrus langelis

Pakuotė:

1 * Elektronines Skaitmenines Vernier Suportas

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai