Elektros indikatorius 90-1000V Ne kontaktu Sieninio Maitinimo Lizdo Įtampa Detektorius, Jutiklis Testeris Pen LED šviesos AC 110V-220V

Elektros indikatorius 90-1000V Ne kontaktu Sieninio Maitinimo Lizdo Įtampa Detektorius, Jutiklis Testeris Pen LED šviesos AC 110V-220V

p7804

Nauja

Yra sandėlyje

€0.82 €0.57
Vnt.

Žymos: skaitmenų multimetras, lizdas bandymas, led apšvietimas testeris schema, kištuko testeris, automobilių srovės testeris, voltmet, multimet, kintamosios srovės testeris, saugiklis testeris, led apšvietimas testeris produkcija.

Savybės:

1. Puikus gamybos: Griežtos kontrolės siekiant užtikrinti kokybišką elektros testeris.Kruopštus darbas yra jūsų idealus pasirinkimas.

2. Naudojimas: testeris yra puikus įrankių komplektas tinka namų ir energetikos pramonėje.

3. Visiškai izoliuoti: testeris neturi atviros metalinės arba laidžios dalys.Idealus dizainas bandymams elektros kabeliai, grandinės išjungikliai, sienos lizdai ir pan.

Aprašymas:

Kai rašiklis patarimas švyti raudona ir prietaisas pypsi, jūs žinote, kad yra įtampos, kuri tinka elektrikai, techninės priežiūros, paslaugų, saugumo darbuotojai ir savininkai, ir t.t., ir jūs galite greitai išbandyti power-on grandinės darbo vietoje arba namuose.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS plastikas

Dažnių diapazonas: 50 - 500 Hz

Bandymo įtampa diapazonas: 90-1000V AC

Saugos klasė: 1000V, CAT IV

Powered by: 2 * AAA baterijos (neįtraukta)

Dydis: 15.3 * 1.6 * 2.5 cm

Komplektą sudaro:

1 * įtampos testeris pen

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Dėl asmens matavimo technika yra įvairių, gali būti 1-3 cm paklaida fiziškai.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai