Naujas TWS Belaidės Ausinės Palieskite Bluetooth 5.0 Sporto Ausinės Ausinių Ausines Su Mikrofonais M19-19 M9-17 TWS Mini Ausinių

Naujas TWS Belaidės Ausinės Palieskite Bluetooth 5.0 Sporto Ausinės Ausinių Ausines Su Mikrofonais M19-19 M9-17 TWS Mini Ausinių

p78073

Nauja

Yra sandėlyje

€11.91 €7.38
Vnt.

Žymos: vaikų rankų, žaidimas laisvų rankų įranga, bose a20 aviacijos ausinės ausų pagalvėlės, "bluetooth" headphon, belaidžio headphon, earphon, headphon, m9, rjp30h2a, i17.

Aprašymas:

[9D Erdvinis Garsas]: Naudojant atnaujintas dinaminių garsiakalbių ritės sustiprinti jausmą, gylis, buvimas ir erdvės, ir pateikti trimatis erdvinis efektas kaip live sceną.

[Lengvi & Patogus]: po ergonomiškos formos conscept, all-in-one dizainas, tinka cochlea, tegul rankų nešioti tvirtai, ir patirties ilgalaikės stabilios ir patogios dėvėti, lengva nešiotis.

[Pasiimti Power Automatinis Porą]: Smart touch operacija, išimkite ausines iš saugojimo dėžutė.laisvų rankų įranga bus automatiškai įjungti ir automatiškai poros, nr. operacija yra reikalinga, paprasta ir greita naudoti.

[LED Maitinimo Ekranas]: Pažangi LED skaitmeninis ekranas, įkrovimo ir iškrovimo instrukcijas, labiau intuityvus prognozavimas baterija.

[Žibintuvėlis Dizainas]: Su didelės talpos baterija, tradicinės konstrukcijos yra avarinės žibintuvėlis yra patenkintas.

Techniniai duomenys:

"Bluetooth" versija: 5.1

Bluetooth atstumas: 10m

Triukšmo mažinimo versija: cvc8.0

Ausinių galia: 50mah

Įkrovimo sandėlio talpa: 2000mah

Naudojimo trukmė: 3-4 val.

Srovė: 5V/1A

Pakuotė:

1 Pora Ausinių

1 Gabalas, USB Kabelis

1 Vnt Naudotojo Vadovas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai