1080P WiFi Bevielio Vaizdo Mikroskopu Skaitmeninis Mikroskopas Kišeninis Didinamasis Endoskopą USB Tikrinimo Kamera, Nešiojamų

1080P WiFi Bevielio Vaizdo Mikroskopu Skaitmeninis Mikroskopas Kišeninis Didinamasis Endoskopą USB Tikrinimo Kamera, Nešiojamų

p78494

Nauja

Yra sandėlyje

€31.84 €22.61
Vnt.

Žymos: mikroskopas 2000 x, mikroskopas su ekrano, hdmi microscop, kamera mikroskopu ios, microscop už lydmetalis, auto focus projektoriaus, korg pa600, kamera microscop, bažnyčios šalikas, mikroskopo vaizdo kameras automatinis fokusavimas.

Savybės:

1. USB mikroskopo vaizdo kamera yra integruota 8 LED žibintai ir reguliuojamas apšvietimas, kuris yra patogus jums eiti ir ištirti tamsius objektus.

2. Galingas suderinamumo 2 in 1 mikroskopu: WiFi ir USB connection] Šis belaidis mikroskopas turi įmontuotą "WiFi" funkciją, todėl gali dirbti tiesiogiai su visų smartphonach.

3. Šis Wifi skaitmeninio mikroskopo vaizdo kamera suteikia 50 iki 1000 kartų didinimo juda dėmesio rato, o įmontuota 1080P objektyvas suteikia jums su aukštos raiškos pateikiama išsami informacija apie objektą.

Aprašymas:

Tai ne tik skaitmeninio mikroskopo, bet taip pat nešiojama kamera, kuri gali padėti jums įrašyti paslėptas mikro pasaulyje.Juo galima ne tik didinti, bet taip pat galima fotografuoti ir įrašyti vaizdo įrašus.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda, Balta (Pasirinktinai)

Didinimas: 50-1000x

Suderinamumas: IOS/Android/Windows/Mac OS

Pakuotė:

1* mikroskopą

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai