Kapsulės Laikiklį Kavos Aparatas Stovi Metalo Suderinama Saugojimo Stalčius Gusto 36 Kapsulių Talpa

Kapsulės Laikiklį Kavos Aparatas Stovi Metalo Suderinama Saugojimo Stalčius Gusto 36 Kapsulių Talpa

p7854

Nauja

Yra sandėlyje

€13.93 €8.36
Vnt.

Žymos: gręžimo stovo, stovėti capsul, spinta kapsulė, azijos lentelė, stalčių sienos, kapsulės laikiklį nespresso, kavos stovo, "lego" technic traukinys, kavos dripper stendas, lauke storag.

Aprašymas:

Kavos Pod Saugojimas: Kavos Pod Saugojimo Stalčius bus surengti iki 36 mėgstamų kapsulės.Net ir sunkiausio kavos girdyklas turės įvairių pasirinkimų, ne jų ranka su šiuo priedu stovo.

Stumdomas Stalčius: Pastatytas su stumdomomis statybos, nustatyti savo mėgstamą pod skonio tvarkingas eilutes, kad jūsų pasirinkimas ir lengva.

Virtuvės Organizatorius: funkcinis stilius leidžia stovėti kavos alaus ant stalčių.Šis laikiklis tinka į jūsų virtuvė, bendrabučio stalviršio arba biuro kavos baras.

Matmenys: Tai patogus kavos stalčių užima nedidelį kiekį prekystalių, o dar pakankamai didelis, kad būtų išsaugoti kavos virimo aparatas ant viršaus: ilgis-13 cm, plotis 12.6 cm ir aukštis 2.95 cm.Kavos kapsulės neįskaičiuotos.

Aukštos Kokybės: Pagaminti iš metalo, patvarus naudoti.Išlaikyti projektuojant savo namuose, šio kavos aksesuaras yra pagamintas taip, kad paskutinis, sunku nutraukti, ir lengva valyti.

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas

Dydis: apytiksl. 33x32x7.5cm/13x12.6x2.95inches

Užima 36 kapsulės K TAURĖS ir DolceGusto

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Kavos Kapsulės Stalčių

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai