Kabantys Augalai Laikiklis Sienos Kabo Gėlių Vazonas Atramos Kablys Lauko Sienos Tipo Augalą Vazonėlyje Kabo Laikiklis Pakaba Metalo Hoo

Kabantys Augalai Laikiklis Sienos Kabo Gėlių Vazonas Atramos Kablys Lauko Sienos Tipo Augalą Vazonėlyje Kabo Laikiklis Pakaba Metalo Hoo

p78655

Nauja

Yra sandėlyje

€4.53 €2.77
Vnt.

Žymos: lizdas sienos pakabos, medinių sienų kabinti vazonus, puošnios kabinti krepšelio, aukso sodinamoji, kabantys krepšelį gėlių antikvariniai, basketball molten, dirbtinių augalų sienos, augalų puodą, vazonas keramika, vielos augalų pakabos.

Aprašymas:

1. Platus Taikymas: derliaus kaustytomis geležies sienos kabo gėlių stovas yra labai didelis kabinti įvairių gėlių, augalų, vėjo varpeliais, žibintais, paukščių vadovą ir kitų papuošalų sukurti kraštovaizdžio, vietos ir žavinga atmosferą.

2. Aukščiausios kokybės Medžiagos: gėlių stovas pagamintas iš tvirtos ir sunkiųjų metalų, geležies medžiagos ir paviršiaus tvarkomi retro stiliaus nelaimę gydymas.Išskirtinį ir mielas paukštis formos dizainas pridėti papildomas stiliumi ir elegancija.

3. Dekoratyviniai Lauko Laikiklis: Paprasta forma ir didelio stiprio suvirinimo procesą, kad atraminių iki 3KG, kuris yra labai puikus lauko instaliacija, pvz., balkonas, sodo tvoros, ir pan.

4. Lengvas Įrengimas: nagų skyles abiejuose galuose atramos yra lengva įdiegti.Įrengtas, su varžtais ir guminiai kištukai montavimo ir tvirtinimo, labai stabilus ir tvirtas.

5. Ką Jūs Gausite: Ateik su 1pcs į vieną paketą(yra 2 varžtai ir veržlės).Konsolė yra kompaktiško dydžio.Gaminio Matmenys: 30*26*2cm / 11.8*10.23*0.78 colių; Pakuotės Išmatavimai: apie 32*37*2cm / 12.6*14.5*0.78 colių; Svoris: apie 350g.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Sienos Kabo Augalų Laikiklis

Medžiaga: metalas

Dydis: apie 30 * 26 * 2cm/11.8*10.23*0.78 colių

Pakavimo Sąrašas:

1 x Sienos Kabo Augalų Laikiklis

2 x Varžtai

2 x Veržlė

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai