Atiku Audinio Vyrams heidi bazin Riche Audinio 2021 Nouveau heidi bazin Riche Audinio Gvinėja Brokatas Medžiaga Aukštos Kokybės 10Yards/Daug

Atiku Audinio Vyrams heidi bazin Riche Audinio 2021 Nouveau heidi bazin Riche Audinio Gvinėja Brokatas Medžiaga Aukštos Kokybės 10Yards/Daug

p78795

Nauja

Yra sandėlyje

€89.97 €56.68
Vnt.

Žymos: getzner, shadda, ankara audinys, getzner austrijoje, atiku material, heidi bazin turtingas, medžiaga vyrams, medvilninio audinio su drugeliu, atiku audinio vyrams, atiku.

Numeris : FYCD97XL0401

Audinio Medžiaga : Afrikos Medvilnės Brokatas

Kokybė : 100% šukuotos medvilnės,Aukštos Kokybės,Blizgesį ir naftos apdailos

Plotis : 160CM

Pakuotė:10METERS/maišelį Ar 5METERS/maišelis

Spalva: 8# bronzos (Kitų spalvų,prašome susisiekti su mumis arba palikite žinutę)

Dizainas:Naujas,Mados,Populiarus.

(Atkreipkite dėmesį: Mano brangusis!Paprastai pristatome dizaino atsitiktinai,jei jums reikia specialaus dizaino,prašome susisiekti su mumis arba palikite pranešimą,mes bus patvirtinti, tai su jumis.Ačiū!)

Naudojimas:Afrikos Tradicinės Drabužio Audinys,Mados Drabužiai,Šventės, Vestuves,Šaliai

Pristatymas:Jis trunka 5-7 dienas iki pristatymo.

Paprastai jūs galite gauti savo prekes per 5-7 darbo dienas, išskyrus tuos atvejus, kai švenčių dienomis.Prašome palaukti.

Pastaba:Mūsų nemokamas pristatymas produktus neapima visų importo mokesčių,ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.

Mieli,paprastai skirtingų ekrane pasirodys skirtingų spalvų,tai yra normalu phenomeno.Prašome suprasti. 1.Mes remiame jokios priežasties grįžti ir pakeisti elementą politikos, tačiau jums reikia mokėti visą kainą už du waytransports(apima laivybos, mokesčių ir muitinės išlaidas ir pan.) ir laikykite elementą, geros būklės,kitaip mes nuolat rightto atsisakyti grąžinti ir grąžinti.Visų grąžinimo politika turi būti taikoma within3 dienas (laikas, taškas pradėti iš jūsų receivethe punktas). 2. Kai jūs gaunate klaidingą ir problema daiktų, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas, ir pateikti patvirtinimą, proofthrough Vaizdo įrašus arba Nuotraukas.Kai turtas yra vertinamas kaip mūsų atsakomybę, mes providetherefund ir grąžinimo politikos.Ji canbe imtasi 5%-50% dalį grąžinti pinigus, jei prekė gali būti priimtas andrepaired vidaus.Jei negali remontuoti arba priimamas,neveikia visiškai, mes grąžinsime visą pinigus youor pakeisti nauja jums. 3. Kai grąžinamosios išmokos politika negali išspręsti problemų, mes priimame grąžinimo politika, bet ir grąžinimo politikos youneed į affordone taip, kaina (laivybos, mokesčių ir muitų išlaidų iš savo šalies į mūsų), andwhen mes gauti grįžti itemswe grąžinsime jūsų pinigus.Mes nerekomenduojame grąžinimo politiką,nes, kad sukelti daug kainuoja, tiek mums. 1. Mes esame priklausomi nuo klientų pasitenkinimą, kad pavyks.Todėl jūsų teigiamų atsiliepimų iš 5 ŽVAIGŽDUČIŲ isextremely importantfor mums.Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, skirkite keletą minučių ir palikti mums yourpositive atsiliepimų. 2. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime ir workwith jums solveany problemų.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai