Nerūdijančio Plieno Ananasų Corer Skustukas Cutter Lengva Vaisių Parer Pjovimo Įrankis Namų Virtuvės Reikmenys Lašas Laivybos

Nerūdijančio Plieno Ananasų Corer Skustukas Cutter Lengva Vaisių Parer Pjovimo Įrankis Namų Virtuvės Reikmenys Lašas Laivybos

p78860

Nauja

Yra sandėlyje

€5.06 €3.54
Vnt.

Žymos: skustukas ananasų, elektros daržovių trintuvė, ananas cutter metalo, bulvių skustukas, citrinų paspauskite, skustukas, pramonės ananasų skustukas, sulčiaspaudė paspauskite, namų ir virtuvės, roll nerūdijančio plieno skustukas.

Niekada vėl įsigyti skanus ananasų tik žiūrėti atliekų nuo savo virtuvės, nes varginantis ir daug laiko atimantis uždavinys, sumažinti jį.

Pjaustymo a ananasų niekada nebus nuobodus su šiuo Ananasų Corer.Jis bus žievelės, core, ir gabaliuką šviežių ananasų 30 sekundžių.Pašalina puikiai suformuota žiedai, paliekant pagrindinio korpuso.Elegantiškas dizainas visiems, tik rankena, savo ruožtu, ir gabaliuką.

Pagrindinės Savybės

Lengva Mėgautis Gardumynas

Ar jums patinka šviežių ananasų ar jūs norite, kad jūsų virtuvės gyvenimą lengviau, mūsų nerūdijančio plieno ananasų cutter yra būtina; Greitai, didelio efektyvumo žievelės, core, ir gabaliuką šviežių ananasų sekundes.

Mėgaukitės Ananasų Lengvai

Tiesiog žievelės, core, ir gabaliuką ananaso be vargo.Išlaikyti tobulas sultys su minimaliomis atliekų.Mėgaukitės visiškai suformuota ananasų žiedai ir sukurti labiausiai vaizduotės receptai nuo dabar.

Pasukti Pašalinti Žievelės

Su ratcheting rankena, kurią daro jį į pagrindinę ananasai labai lengvai ir greitai.Posūkio rankenėlę funkcijų, patogus, non-slip danga ir atskiria nuo veleno lengva valyti.

Ne Daugiau Rūpesčių

Sukurti vieną gabaliuką vienu metu, arba sumažinti iki visą vaisių vienu metu, turėkite šviežių ananaso, išlaikė sulčių, vaisių, kad gatavi ananasų gabaliukus lengvai.

Ne Veltui, Bet Skanus Vakarienė

Gabalas core ir shell gali būti naudojamas kaip dubenėlis vitrina ananasų, vaisių salotos, arba naudojami laikyti gėrimus ar desertus.Puiki puošmena jūsų stalo!

Naudojant Metodus

Specifikacijos

Medžiaga: Nerūdijantis plienas + ABS

Produkto Svoris: 120G

Gaminio Dydis: 18 x 9 x 9cm

Pakuotės Turinys: 1 X Ananasų Skustukas

Pastaba

1: Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

2: Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai