Motociklo trauka gėlių sporto juostele šviesą atspindintys lipdukai vandeniui už SUZUKI DL650 V-STROM DR 650 SE sk SV650 S GSXR1000

Motociklo trauka gėlių sporto juostele šviesą atspindintys lipdukai vandeniui už SUZUKI DL650 V-STROM DR 650 SE sk SV650 S GSXR1000

p80442

Nauja

Yra sandėlyje

€1.67
Vnt.

Žymos: suzuki vstrom, suzuki sv650, sistema suzuki dr 650, suzuki dr650, Sv 650, sv650, dr650, suzuki sv 650s, leonas, suzuki ts lipdukas.

Naujų automobilių lipdukai motociklų traukti gėlių sportas

automobilių juostele šviesą atspindintys lipdukai automobilio sparno lipdukai modifikuotų vandeniui automobilių lipdukai

specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Motociklo lipduku

Medžiaga: PVC

Spalva: Juoda / Mėlyna / Geltona / Pilka Balta / Raudona / Žalia

Modelis: juostelės

Matmenys (ilgis x plotis): 34cmx5.4cm/13.4inx2.1in

Svoris: 0.05 kg

Tipas: Motociklo Priedai

Naudojimas: Tinka visiems motociklų modeliai

Gali būti skirtingi priklausomai nuo vietos lipdukai

100% nauji aukštos kokybės

Ilgalaikis, atspindinčios.

Lengvai valyti su vandeniu.

Stilingi ir dekoratyvūs, unikalus ir patrauklus.

Atsparus UV spindulių, vandens, purvo, riebalų, druskos, silpnų rūgščių ir aliejų.

pastaba:

vaizdas yra tik nuoroda.Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.

Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti visus klausimus, prieš išvykdamas bet neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

labai ačiū!

Pakuotė:

1Pc motociklo automobilių lipdukas

【Speciali Pastaba】

Šviesą atspindinčios yra ne savarankiškai šviesos arba šviesos!Lipdukas iš šviesą atspindinčios medžiagos yra tamsesnės natūrali šviesa ir tampa šviesesnės spalvos pagal atspindys šviesos šaltinis.Pavyzdžiui, atspindinti balta, spalvos natūralioje šviesoje yra ne baltas, bet sidabriškai baltos spalvos, pavyzdžiui, mėlyna, tik tamsioje aplinkoje, apšvietimo šviesos šaltinis taps apakinti vaiskiai balta.Šviesą atspindintys lipdukai yra kietas, ir gali būti naudojamas kaip įspėjimas, panašus į įspėjamuosius ženklus!

Atspindinti medžiaga yra ne savarankiškai šviesos!Šviesą atspindinčios naktys atspindi šviesą, kai šviečia šviesa, kuri yra apakinti ir gali tarnauti kaip įspėjimas.Panašus į įspėjamasis ženklas!

[Kaip išvalyti]

Švelniai sunkiai kraštų lipdukas su jūsų nagai ir ašara jį išjungti visiškai, nepalikdamas jokių ženklų ar pažeisti dažų.Jei oras yra šaltas žiemos, galite naudoti plaukų džiovintuvą taikyti lipnia juosta.

Tinkamai šildomas, gelis yra švelnus ir gali būti lengvai pašalinta.

Produkto paviršiaus ir produkto apibūdinimas yra tik nuoroda, fotografavimo efektas, spalvų, tinkas, rankinis matavimas, yra tam tikrų trūkumų, prašome atkreipti dėmesį į detales kliento atsargiai, taip, kad jums nereikalingų problemų.Mes taip pat stengiamės pagerinti trūkumus, kiek įmanoma.Suteikti jums tam tikrų nepatogumų ir supratimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai