1/5vnt 471/700ml Skaidraus Plastiko Daugkartinio naudojimo Masažuoklis Su Dangteliu Ir Šiaudų Šalto Taurės Šiaudų Taurės Drinkware Virtuvės Reikmenys

1/5vnt 471/700ml Skaidraus Plastiko Daugkartinio naudojimo Masažuoklis Su Dangteliu Ir Šiaudų Šalto Taurės Šiaudų Taurės Drinkware Virtuvės Reikmenys

p80980

Nauja

Yra sandėlyje

€1.86 €1.21
Vnt.

Žymos: šalto pečių marškinėliai, 600ml keraminės kavos puodelis, didelis puodelis, kavos puodelis, karvė puodelis, ap3, ekranas tcl, maišelis šalto, juodosios keramikos, p. s. puodelis.

Aprašymas:

BPA FREE: Pagamintas iš plastiko, masažuoklis yra BPA nemokama ir patogiai viršutinės lentynos plauti indaplovėje.

5 ĮDOMUS PASTELINIŲ SPALVŲ PASIDALINTI: Kai jūs turite asmenybė tai energingas, jums reikia sassy taurės rungtynės.Rodyti išjungti jūsų laisvos eigos dvasia ir žaismingas ritmais su mielais stiklinės socialinės žiniasklaidos.

Galima 24OZ / 16OZ dydžių savo mėgstamą to-go kavos puodelio formos, spalvos, popping stilius!

Mes nebuvo palikta nemalonus logotipai ir prekiniai vardai ne kiekviena masažuoklis taurė, taigi jos gražios tuščias šiferis, tik laukia, kad būti individualizuotas.Nustebinkite savo draugės su pasakų mergaitės savaitgalį dovanos, įtraukti į bachelorette šalis ir nuotakos dušas, dovanų maišeliai, arba papuošti vieną kiekvienam šeimos!

Techniniai duomenys:

Medžiaga : 100% Maisto Klasės, PP , Eco-friendly ; netoksiškas ;Patvarus, naudojant

Savybės: Daugkartinio naudojimo, su Šiaudų, Gėrimų Puodelis

Spalva pasirinktinai : Skaidrus

Pakuotė:

Taurė*1

Šiaudų*1

dangtelis*1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai