Vaivorykštė Fidget Įtempių Išspausti Žaislai Vaikas Plonas Jutimo Anti Stresas Žaidimą Ranka Paprastas Dimple Fidget Atsipalaiduoti Žaislas

Vaivorykštė Fidget Įtempių Išspausti Žaislai Vaikas Plonas Jutimo Anti Stresas Žaidimą Ranka Paprastas Dimple Fidget Atsipalaiduoti Žaislas

p81111

Nauja

Yra sandėlyje

€0.88 €0.45
Vnt.

Žymos: xs nekilnojamojo anglies pluošto atveju.

Silikono Hamburger Formos Stumti Burbulas Jutimo Žaislas Anti-stresas Atsipalaiduoti Fidget Autizmo Žaislai Stresas Atleisti Specialiųjų Poreikių Koncentracija Švietimo Suaugusiems Vaikams

Ypatybė:

1. Žaidimo taisyklės yra labai paprasta ir lengva suprasti, vaikams, vyresnio amžiaus žmonėms gali žaisti, arba labai geros šeimos, tėvų-vaikų interaktyvus žaislas žaidimas.

2. Mažo dydžio, gali būti išspaustas ir ištraukė be deformacijos, patogus sandėliavimas, lengva nešiotis.

3. Smegenis, logika ir mąstymu, burnos ir psichikos aritmetinis, keista ir net numerius, integruotas planavimas ir kitų sugebėjimus, siekiant užkirsti kelią smegenų degeneracija.

4. Kai paspausite burbulas mygtuką, burbulas bus padaryti šiek tiek milžiniškas garso, tada apversti jį vėl ir vėl.

5. Pagaminta iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, ir gali būti be galo pakartotinai naudoti ir plauti.

6. Ryškių spalvų ir formų, paspauskite burbulas mygtukas yra malonus garsas (atkreipkite dėmesį, kad dėl gamybos procesas yra pusėje paspauskite, garsas bus mažesni), bet taip pat, be abejo, kad jūsų vaikai jaučiasi patenkinti.

7. Daugiafunkcinis naudoti, ir kaip žaislas taip pat gali būti naudojamas kaip dėlionę ir puiki dovana jūsų draugams.

8. Tai tiesioginis burbulas žaislas yra puikus jutimo žaislas, jūs galite pakartotinai paspauskite žemyn, vėl ir vėl, viršų up.By kartoti vieną veiksmų, kad padėtų vaikams ir suaugusiems aukštos stresas ar nerimas narių atleisti ir ventiliacijos streso, šie žaislai yra puikus biurų, namų, bažnyčių, bibliotekų, stotys, specialiojo ugdymo klasėse, fizinės terapijos ir jutimo kambariai, ir kelionės.

9. Jūs galite mėgautis įdomus bet kuriuo metu ir bet kur: nėra priedai, nėra lengva prarasti, kompaktiškas, patvarus, jūs galite mėgautis nusukimas patys arba pakvieskite draugus greitai smegenų žaidimas, nesvarbu, kur jūs esate, jūs galite mėgautis įdomus žaidimo.

10. Valyti, tiesiog nuplaukite kriaukle ir sausu oru.

Specifikacija:

Medžiaga: silikonas

Spalva: Vaivorykštė

Stilius: Hamburger

Dydis: 14*14cm

Tinkamas Amžius: 3Y+

Minios: Vaikams, Vyresnio amžiaus žmonių, minia su slėgis yra tinkamas.

Žaidimo taisyklės:

Kiekvienas žaidėjas presai, bet burbulas raktus, bet eilės iš eilės (pastaba: jei kelis burbulas mygtukai yra presuoti, jie turi būti prijungtas)

Priešininkas taip pat galite paspausti burbulas raktą, kuris nebuvo paspaustas šioje eilutėje/kitos linijos, o žaidėjas, kuris paspaudžia paskutinis burbulas, svarbiausia yra nevykėlis.

Savo ruožtu žaidimą aukštyn kojom pradėti kitą etapą iš karto.

Pastaba:

1. Dėl rankinis spalvų reguliavimas rainbow modelis, ji yra neišvengiama, kad spalva pasiskirstymas skirtingų partijų yra šiek tiek kitokia.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

3. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Įtempių Žaislas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai