Cute Kačių, žuvų beždžionė širdies Stiklo Puodelis Arbatos Puodelis Su Žuvų Infuser Kiaurasamtis Filtras Namų Biurams

Cute Kačių, žuvų beždžionė širdies Stiklo Puodelis Arbatos Puodelis Su Žuvų Infuser Kiaurasamtis Filtras Namų Biurams

p81207

Nauja

Yra sandėlyje

€3.53 €3.18
Vnt.

Žymos: taurės juokinga, brūkšnys rinkinys kia picanto, sunglass, katė puodelis, kawaii, kavos puodelis, katė taurė, chilis, taurės stiklinės, mielas puodeliai.

HOMIN Mielas Flamingo Keramikos Kavos Puodelis Didelės Talpos 360ml Gyvūnų Puodeliai kūrybos Drinkware Arbatos Puodeliai pieno Naujovė Dovanos HOMIN Mielas Flamingo Keramikos Kavos Puodelis Didelės Talpos 360ml Gyvūnų Puodeliai kūrybos Drinkware Arbatos Puodeliai pieno Naujovė Dovanos Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mūsų Paslaugos: 1.1. Pateikti pardavėjui su dauguma autentiškų nuotraukų! 2.mes paramos didmeninė,Virš 2 vnt yra pageidaujama ,ir gausite mažiau kaip 2% off! 3.Prašome pateikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais, tai yra labai svarbu mums ,jei turite bet kurį klausimą,,, prašome susisiekti su mumis , Mes suteiksime jums geriausias paslaugas,sparčiausiai greitis suteikia jums priimtiną atsakymą. 4, Greitas Pristatymas 2-5 Dienos + Laiku Šiltas Atsakyti + Teigiamas Požiūris; 5, Greitai Išspręsti Problemą Kiekvienas Klientas; 6, Lašas Laivybos Paramą!Mišrios Spalvos Paramą!Didmeninė Suppo!

Produkto Duomenys: Medžiaga: Keramika Talpa: 300ml

Išsamus foto

Pranešimas: Keramikos dirbiniai gali ne tobula, gali būti šiek tiek trūkumų "juodųjų dėmių" pinhole įbrėžimų ir pan.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.

Mokėjimo

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.mes taip pat priimame įvairių mokėjimų, kaip nurodyta toliau:

Jei yra kokios nors problemos dėl apmokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pranešimas: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą ir siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Vežimas

1. Pristatymas bus surengtas per 3 dienas po comfim mokėjimo.Ir visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

2. Jei norite pasirinkti, express pristatymas ji, mes turime imti iš jūsų laivybos mokestis. (Pvz., EMS, DHL, " fedex, TNT,)

3. Mes stengiamės suteikti jums geras laivybos paslaugos.

4. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietinių tradicijų ir vietą po pristatymo ar oras, nuotolinio vieta jūsų viešnagę.

5. taigi, kai kurie sklypai bus atidėtas arba punktas neveikia, bet nesijaudinkite apie tai, jei tai atsitiko, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes susidoroti su juo, Jei jūs ne gauti sklypo iki laiko pabaigos, nedelsdami susisiekite su mumis, mes susisieksime su kinija paštu užklausą jį ir tada suteikti jums patenkinti sprendimas

6. Mes bus padengti nuostoliai, jei sklypas prarado arba elementą neveikia ant laivybos būdas, taigi, prašome susisiekti su mumis, jei tai atsitiko, Jei gausite klaidingą objektą, arba jūs ne taip, kaip prekė, ar gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis iš karto.Straipsniai bus gauta per 60 dienų po išsiuntimo( rusija 90 dienų,Brazilija 120 dienų),todėl prašome neatidaryti ginčą prieš pristatant.Prašome susisiekti su mumis, jeigu prekės negali atvykti į pristatymą,mes išplėsti pristatymo.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai