2 Pack Nešiojamų Ištraukiamas Atgal Vyriais, Metalo, Nerūdijančio Plieno, strėlės ilginimas Atgal Vyriais Įrankio Krepšys

2 Pack Nešiojamų Ištraukiamas Atgal Vyriais, Metalo, Nerūdijančio Plieno, strėlės ilginimas Atgal Vyriais Įrankio Krepšys

p81255

Nauja

Yra sandėlyje

€5.05 €3.43
Vnt.

Žymos: žiedas teleskopas 2, 2 teleskopo okuliarai, 2 teleskopo židinio, 1 10 teleskopas, 2 0mp teleskopas, 1 2 teleskopas, 125 2 teleskopas, teleskopas 1, 2 teleskopo pločio, 2 cm teleskopas.

Metalo atgal grandiklis-nerūdijančio plieno atgal grandiklis su ištraukiama rankena, bagažo 7.8 colių (apie 20.0 cm), 26.7 colių (apie 68.0 cm) visiškai pratęstas.

Tvirtas nerūdijančio plieno medžiagos-Tai išplėstas atgal grandiklis, pagamintas iš nerūdijančio plieno ir nebus rūdžių, lankstyti, laužyti ar blogės ir po ilgalaikio naudojimo.Neslidžios rankenos yra pagamintos iš minkštos gumos, kuri telpa į jūsų rankas puikiai.

Nešiojamų ir lengvas-mažo dydžio, šis ištraukiama atgal vyriais reiškia, kad jūs galite pasiimti su savimi.Labai tinka sandėliavimo ar kelionės.

Daugiafunkcinė-beveik niekas pasiekia atgal ar kur nors kitur.Su ištraukiama atgal patraukti gali padėti jums pasiekti sunkiai pasiekiamas vietas.Tai įdomi programėlė, kuri yra būtina kasdieniniame gyvenime.

Geros dovanos-tai įdomi programėlė, kuri yra būtina kasdieniniame gyvenime.Tai ištraukiama atgal, įbrėžimams maišas yra puiki dovana šeimai ir draugams.Geriausia dovana įvairių švenčių.

spalva: mėlyna/tamsiai žalia/juoda

Medžiaga: nerūdijantis plienas

dydis: 68x3x3cm

Pakuotės Turinys:

2 x atgal vyriais

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai