2021 Naujas 150Ml Plastikinis Vandens Butelis Mini Mielas Vandens Butelis Vaikams, Vaikų Nešiojamų Sandarus Mažas Vandens Butelis

2021 Naujas 150Ml Plastikinis Vandens Butelis Mini Mielas Vandens Butelis Vaikams, Vaikų Nešiojamų Sandarus Mažas Vandens Butelis

p83550

Nauja

Yra sandėlyje

€1.40
Vnt.

Žymos: pieno ąsotis plastiko, vaikai vandens bottl, bottl vandens, violetinė aliuminio vandens butelių, plastikinis vandens butelis šviesus, vienas galonų vandens butelis, mini šilčiau, 1l butelį vandens, vandens bootle 2000ml, butelį sporto salė.

81310 Karšto Saling 150Ml Plastikinis Vandens Butelis Mini Mielas Vandens Butelis Vaikams, Vaikų Nešiojamų Sandarus Mažas Vandens Butelis Bpa Free

OOTDTY

Ypatybė:

Talpa 150ml,mažas ir mielas labai tinka vaikams.

Pagamintas iš Maisto kokybės PC ir Maisto Klasės PP.Tai sveika ir ekologiška medžiaga,BPA FREE jokių sunkiųjų metalų,be toksinių medžiagų,nr. žalą vaiko organizmui.

Spalvinga dangteliai, kuris pagamintas iš maisto kokybės pp,ji gali būti saugiai liesti gėrimų.Dangčio paviršius yra lygus ir suteikti savo jaučiasi komfortabiliai,patvarus naudoti.Dangčio vidinės plomba yra dizaino,naujo dizaino, be tarpinės,stiprus antspaudas ir nuotėkio įrodymas,galite įdėti į kuprinę, kai jums.

Neperleidžiama Maisto Klasės PC butelis įstaiga,naudojamos kūdikių slaugos butelis lygio standartus, pagaminti,saugos ir sveikatos,gali atsispirti didelis ir šaltas temperatūra.

Nailono virvė,tai prisijungti dangčio viršų,tvirtas ir patikimas,gali būti patogiai.Šis butelis mažas yra lengva rankena ir palaikykite.Bazė butelis yra neslidus ir atsparus įbrėžimams.

Geriamojo vandens,mažų dizaino dydžio,tai naudojama speciali technologija desgin,sklandžiai ratlankio.Anti slip butelį ir dugno sutvirtinimas, apačioje, kad anti-iųjų veiklos stipresnis,ir apačioje naudojamas įgaubti ir išgaubti dizainas,padaryti butelį ir stabiliai.Tai patogu jums pasiimti bet kur.

Tai puiki dovana vaikams.

Specifikacija:

Spalva: Rožinė.Mėlyna, Žalia, Violetinė, Juoda, Pilka, Balta, Kava

Medžiaga: Plastikas

Dydis programa: 10.6x5.2cm/4.17x2.05Inch

Kiekis: 1Pc

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

O dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro: (Be mažmeninės pakuotės)

1 x Vandens Butelis

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai