14PCS Daugkartinio naudojimo Varantys Kalbėjo Balansas Svoris Harley Honda Super Moto Dual Sporto Universalus Kalbėjo Balansas Svoris Varantys Rinkinys

14PCS Daugkartinio naudojimo Varantys Kalbėjo Balansas Svoris Harley Honda Super Moto Dual Sporto Universalus Kalbėjo Balansas Svoris Varantys Rinkinys

p83677

Nauja

Yra sandėlyje

€25.22 €20.18
Vnt.

Žymos: moto padanga, oem ratų svoriai, karbiuratorių vamzdis, harley davidson, honda civic, padengti nissan, emblema honda, 4 ratų dviratį, cbr250r diskas, padengti harley.

14PCS Daugkartinio naudojimo Varantys Kalbėjo Balansas Svoris Harley Honda Super Moto Dual Sporto Universalus Kalbėjo Balansas Svoris Varantys Rinkinys

△ Tikslumo CNC naudojami kalbėjo svoris turi nerūdijančio plieno varžtas su iš anksto taikomos thread lock junginys.

△ Varžtą, spaustuvai į kalbėjo,kad jie dirba su ypatingu išoriniu kalbėjo ratlankiai,Kūgio formos svareliai, kurie pridėti prie kalbėjo riešutų leisti nė.

△ Su vienodo pločio, leidžia kelis svoris turi būti sukrauti ant vieno kalbėjo ir galimybę reguliuoti poziciją palei kalbėjo apie tikslią pusiausvyrą.

△ Mūsų svoriai turi paramos latakų, į vieną pusę galėtų tilpti daugiau nei dauguma kalbėjo riešutai/speneliai,

Pastaba:

Šie svoriai yra natūralaus žalvario apdaila,Jie gali būti periodicly poliruoti išlaikyti blizgesį.Be to, jie gali būti nudažyti, kad atitiktų jūsų arba ratų stipinai spalva, ar aišku, padengtas už ilgalaikį blizgesį!

Paketą, Įskaitant:

Kiekvieną 12pc komplektą sudaro:

2 ea. 1/4 (0.25) oz. (7 g)

2 ea. 1/2 (0.50) oz. (14 g)

2 ea. 3/4 (0.75) oz. (21 g)

2 ea. 1 (1.0) oz. (28 g)

2 ea. 1-1/4 (1.25) oz. (35 g)

2 ea. 1-1/2 (1.5) oz. (42 g)

1 ea.Hex/ "Allen" Raktas įrankis

Įdiegimas Pastaba:

NE daugiau kala įdiegti ir pašalinti svoriai!Tiesiog naudokite pateiktą Allen " raktu įdiegti ir pašalinti arba nustatyti koeficientus!

Įmontuoti:

Universalus Puikiai tinka Super Moto, Dual sportas, "Harley-Davidson", metrinis kruiziniai laivai, KTM, Suzuki, BMW GS modelių, vintage, ar bet koks kitas spoked ratų.

Apie Mokėjimą --Galite sumokėti Boleto, visa, Master Card, QiWi, "Western Union", "Maestro" Debeto Kortelė ,WebMoney ,Paypal Ir Banko pavedimu .Daugiau mokėjimo terminas bus galima įsigyti artimiausiu metu.Apie Pristatymo laikas --Po to, kai gausime jūsų užsakymą, mes atsiųsime savo užsakymo per 24 valandas. (Išskyrus švenčių ir poilsio dienas) Apie Shippment --Mes naudojame Paskolai.lt Standartinis Pristatymas, pristatymo laikas yra 15-30 dienų, jei nenorite gauti paketą, per 60 dienų, mes suteiksime jums grąžinti ar išsiųsti savo užsakymą vėl.Jūsų pinigai yra saugūs.Specialių šalių, tokių kaip Brazilija, Čilė, mes esame įsipareigoję pristatymo laikas yra 15-60 dienų.Apie Spalvų - Visos nuotraukos yra pavaizduota su nekilnojamojo punktas ,ten bus šiek tiek skirtumas pagal skirtingus computerscreen .Pls būti gerai pažymėti .Apie Produktą Klaidų ar pažeidimų - Jei gaunate produktą, klaidas ar žalą, nedelsdami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti greitai ir pateiks jums sprendimą, jums bus gauti lėšų ar pakeitimo paslauga. Apie Atsiliepimą --Būsime labai dėkingi, jei galite pasidalinti su mumis savo penkių žvaigždučių su mumis ,jūsų pasitenkinimą andpositive atsiliepimai bus labai svarbus mums .Jei jums jokių problemų su mūsų daiktų ir paslaugų ,pls nedvejodami leiskite mums žinoti prieš leavingany neigiamų atsiliepimų.Mes pasistengsime, kad geriausiai padėti išspręsti problemą ir galiausiai sukelti towin-win rezultatas .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai