Ausinės Sunku Apsauginį Dėklą Sluoksniavimasis Maišelis Duomenų Kabelis U Disko Saugojimo Krepšys Didelis Pajėgumas 3 Formos 2 Spalvos

Ausinės Sunku Apsauginį Dėklą Sluoksniavimasis Maišelis Duomenų Kabelis U Disko Saugojimo Krepšys Didelis Pajėgumas 3 Formos 2 Spalvos

p8388

Nauja

Yra sandėlyje

€1.72 €1.30
Vnt.

Žymos: grupinio, byla ps vita, vita žaisti krepšys, 25 byloje, hdd hot swap, playstation 3 slim, psvita, ps3 slim hdd, PlayStation VITA, psp vita krepšys.

Produkto Aprašymas:

Spalva:pilka, juoda

Taikymo sritis:ausinės, duomenų perdavimo kabeliai, U disko ir kiti sandėliavimo dėžės

Taikoma scena:lauko, kelionės, kasdien saugojimas

Kiekis:1 vnt

Dydis:Kvadratas 10.5*10.5*3.6 cm/Round 7.7*7.7*5.2 cm/Ellipse11.8*6.5*4.3 cm

Savybės:

1. Daugiafunkcinis ausinės atveju lengva saugojimo ausinės, ausinių, duomenų kabelis, raktų, monetų, U disko, atminties kortelė, įkroviklis, atveju, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, auskarai, ir kiti smulkūs daiktai.

2. Vidinio tinklo dizainas išlaiko savo ausines ir USB kabelis vietoje, saugomi atskirai aiškiau, išvengti susipynę veiksmingai.

3. Lengva nešiotis, gali būti dedamas į kelnių kišenę, kuprinę ar rankinę, patogus ir nerimauti nemokamai, mados dizainas, kruopštus siuvimo technologijas, skirtingų jaučiasi.

4. Sklandžiai ir lengvai traukti.Aukštos kokybės karabinai, galima įdėti bet kur, veiksmingai padeda išvengti nuostolių ir lašas.

5. Mažo dydžio, kad tilptų lengvai į kišenes, piniginės ir rankinės, puiki galimybė organizuotas namuose ar darbo vietoje, puikiai kaip dovana savo draugams.

Paketas Apima:

1 * ausinės atveju saugojimo krepšys

Pastaba:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumas

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai