Kabo Ore Augalų Savininko Geometrinis Sodinamoji Metalo Airplant Stovas Kabykla su Grandinės Modernus Kaimiškas Meno Stilių Namų Puošybai

Kabo Ore Augalų Savininko Geometrinis Sodinamoji Metalo Airplant Stovas Kabykla su Grandinės Modernus Kaimiškas Meno Stilių Namų Puošybai

p84042

Nauja

Yra sandėlyje

€4.68 €3.93
Vnt.

Žymos: metalo kabančių augalų laikiklis, lizdas sienos pakabos, oro augalų tillandsia, gėlių metalo puodą, tillandsia, augalai laikiklio stovas, dirbtinis driftwood, vazonas, macram, 0g pakabos.

Savybės:

1. Moderni sienų dekoras - tai kaimiškas kabinti vazonas gorgeously formos ir puikiai auga oro augalai.Tai yra puikus dekoratyvinis aksesuaras kabinti ant sienos, kambariai, lubų, o interjero, sodo ar terasos.

2. Geometrinis dizainas - romanas geometrinis dekoratyvinis dizainas, gražus ir praktiškas.Deimantų formos dizainas išlaiko oro augalai, daugiau stabilus ir nebijo nukristi.Tinka daugelio tipų oro augalai.

3. Universalus - naudokite savo vaizduotę naudoti oro augalų kabliukų, kad gali būti individualizuotas, kaip dekoracijas.Ji ne tik prisitaiko prie oro augalus, bet taip pat tarnauja kaip umbra mažų svogūnėlių į kambarį ar miegamąjį.

4. Lengva įdiegti - Medžiaga :304 nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio korpuso variu, auksu, su grandine.Nukentėjo nagų plaktukas, kur norite, tada įdėkite oro elektrinės savininkas.Tai puiki dovana šeimai ar draugams

Specifikacija

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno ir aliuminio lydinio korpuso apkalos aukso apdaila su grandinės.Pakuotė: 3Pcs.

Dydis: puodas buvo 25.04 cm aukščio, 8.51 cm pločio ir 17.78 cm grandinės ilgis

Spalva: Aukso

Prašome atkreipti dėmesį, kad Tillandsia Oro Augalas nėra įtrauktas.

Valymo Patarimai:

1.Pirmą kartą naudojant, galite naudoti acto ar citrinos sulčių ir kai kurių kitų silpnųjų rūgščių plovimo skystis valyti produktus.

2.Šiame procese, naudojant, jei ji atrodo šiek tiek purvinas, taip pat galite naudoti švelnų skalbiklį su šiek tiek šiltu vandeniu, ar šaltas vanduo švarus.

Komplektą Sudaro:

1x Stendas

1x Grandinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai